1/2018

FCG Suunnittelu ja tekniikalle ympäristö- ja laatusertifikaatit

9.2.2018

FCG Suunnittelu ja tekniikka on saanut kansainvälisesti tunnetut ISO 14001 ympäristö- ja ISO 9001 laatusertifikaatit. Sertifikaatit myönsi Bureau Veritas tämän vuoden alussa ja ne kattavat kaikki FCG Suunnittelu ja tekniikan palvelut sekä toimistot Suomessa. 


– Sertifikaatit ovat osoitus pitkä­jän­teisestä ja sitoutuneesta työstä toimintamme kehittämiseksi. Olemme iloisia tästä tunnustuksesta, sillä teemme päivittäin työtä paremman ympäristön puolesta ja kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme, FCG Suunnittelu ja tekniikan laatupäällikkö Suvi Järvinen sanoo tyytyväisenä.


ISO 14001 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti tarjoaa yritykselle työkaluja jatkuvaan parantamiseen ja kertoo sidosryhmille vastuullisesta suhtautumisesta ympäristöasioihin. ISO 9001 laatujärjestelmän sertifikaatti on puolestaan luotettava todistus, joka osoittaa yrityksen toimivan asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä.

Ilmasto, digitalisaatio ja kaupungit

Osana ympäristö- ja laatujärjestelmätyötä FCG Suunnittelu ja tekniikassa on tunnistettu toimintaansa vaikuttavia trendejä nyt ja tulevaisuudessa.


– Meille tärkeitä ovat ilmastonmuutos, kaupungistuminen ja digitalisaatio. Ne ovat isoja tekijöitä, joiden huomioonottaminen työssämme on aivan oleellista, Järvinen kertoo.


Asiakkaille laatu- ja ympäristönäkökohdat näkyvät entistä korostetummin. 


– Tulemme ottamaan huomioon kestävää kehitystä systemaattisemmin asiakasprojekteissamme. Panostamme digitaalisten työskentelymenetelmien kehittämiseen ja pyydämme jatkossakin asiakkailtamme palautetta työstämme ja kuuntelemme sitä herkällä korvalla toimintamme kehittämiseksi, Järvinen lupaa.

teksti Katariina Kääpä
kuva Eeva Eitsi 


Lisää aiheesta