ITE-kansikuvarajattu

Mitä ITE on?

ITE  on itsearviointi- ja laadunhallintamenetelmä, joka soveltuu kaikkiin yhteisöihin: yrityksiin, yhdistyksiin, yksiköihin ja tiimeihin.

ITE etenee sujuvasti prosessina. Vastaamalla väittämiin havainnollistuu oma ja yhteinen käsitys asioista. Menetelmää ja sen antamia tuloksia voidaan hyödyntää yhteisössä monella eri tavalla.
 

FCG:n ITE-menetelmä
ITE-menetelmän prosessi

ITE-prosessi käynnistyy päätöksestä kehittää toimintaa. Päätöksestä seuraa suunnitteluvaihe, josta edetään kyselyn toteutukseen, tulosten tarkasteluun ja toimintaan tulosten perusteella.

FCG:n ITE-menetelmä
Väittämät luovat raamin kehittämiselle

ITE-arviointi koostuu kuudesta laatua kuvaavasta osa-alueesta. Väittämiä on yhteensä 24 ja ne on suunniteltu laajoiksi kokonaisuuksiksi, joiden on tarkoitus herättää keskustelua työyhteisössä. 

FCG:n Ite-menetelmä
ITE-menetelmän hyödyt

Menetelmä sopii kaikkiin työyhteisöihin ja sitä on helppo käyttää. Erillistä käyttökoulutusta ei tarvita. Tarvittaessa koulutamme ja sitoutamme kuitenkin niin esimiehet kuin henkilöstönkin menetelmän hyödyntämiseen.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.