monialainen-fcg

Monialainen FCG

Olemme monialainen konserni. Työskentelemme asiantuntija-, koulutus-, kehittämis- ja konsultointitehtävissä viidessä eri liiketoimintaryhmässä sekä konsernipalveluissa. Tehtävänimikkeitä ovat esimerkiksi ympäristösuunnittelija, ohjelmistokehittäjä, koulutuskoordinaattori, johdon konsultti, sovelluskonsultti, projektipäällikkö ja arkkitehti.

Suunnittelu

Työskentelemme suunnittelussa kuntien elinvoiman ja elinkeinon, energiaratkaisujen, ilmastonmuutoksen, infran, kaupunkisuunnittelun- ja kehityksen, kiertotalouden, kiinteistöjen ja rakentamisen, vesihuollon ja ympäristökonsultoinnin parissa. Projektimme vaihtelevat yhden henkilön asiantuntijaprojektista useiden henkilöiden moniammatillisiin projekteihin.

Digi

Tuotamme digissä HR-ohjelmistoja ja vastaamme organisaatiomme sisäisestä tietohallinnosta. Kansallisestikin tunnettu Kuntarekry-palvelu on digiliiketoimintamme sydän. Asiakkaille toimitettavien ohjelmistojen lisäksi huolehdimme FCG:läisten jokapäiväisistä ICT-palveluista. Toimimme myös soihdunkantajina digitaalisten palvelujen kehittämistyössä.    

Kehityskonsultointi

Olemme edistäneet parempaa elämää kehittyvissä maissa jo yli 50 vuotta. Toimintamme painottuu ympäristökonsultointiin, vesi- ja jätehuollon kehittämiseen, hyvään hallintoon sekä luonnonvarojen vastuulliseen käyttöön liittyvään hanketoimintaan. Kasvavia kehityskonsultoinnin alueita ovat hyvinvoinnin ja koulutuksen sektorit sekä uusiutuvien energiamuotojen käyttöön liittyvä konsultointi. Toimistojamme on seitsemässä eri kaupungissa ympäri maailman, mm. Singaporessa, Nairobissa ja Berliinissä. 

Koulutus

Koulutuksessa koulutamme ja valmennamme kunta-alan henkilöstöä yhteistyössä laajan kouluttajaverkoston kanssa. Julkishallinnon ja sitä lähellä olevien organisaatioiden syvällinen tuntemus antaa liiketoimintaryhmällemme vahvan edelläkävijän roolin kunta-alan kouluttajana. Järjestämme vuosittain yli 400 koulutusta ja valmennusta.

Johtaminen ja strategia

Sotekonsultointi

Konsultoimme asiakkaita erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuoltoon liittyvissä kehittämisprojekteissa. Tuotamme soteratkaisuja asiakkaiden käyttöön, ja kehitämme kevyitä ja räätälöitäviä mittareita ja palveluita terveydenhuollon ja sosiaalitoimen tarpeisiin.

Johdon konsultointi

Johdon konsultoinnissa työskentelemme erilaisten teemojen parissa. Konsultoimme asiakkaita strategioihin, hallintoon ja rakenteisiin, palveluverkostoihin ja kiinteistöihin liittyvissä projekteissa sekä näitä tukevissa tutkimushankkeissa. 

Konsernipalvelut

Konsernipalveluihimme sisältyvät markkinointi, taloushallinto ja HR. Tuemme ja tuotamme liiketoimintaryhmille markkinoinnin, taloushallinnon ja henkilöstöhallintoon sisältyviä palveluita. 

Tietoa meistä