fcg-osaamisen-kehittaminen

Osaamisen kehittäminen ja koulutukset

Työntekijöidemme osaaminen on huipputasoa. Osaamista kehitetään ja ylläpidetään kullekin työntekijälle sopivalla tavalla.

Osaamisen kehittäminen

Pyrimme huolehtimaan siitä, että henkilöstömme osaaminen on ajan tasalla. Meillä osaamista jaetaan ja uskomme vahvasti jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Meillä on mahdollisuus päästä mukaan kiinnostaviin ja haastaviin tehtäviin monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Panostamme myös johtamisosaamisen kehittämiseen suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. 

Koulutukset

Henkilöstöämme kannustetaan osallistumaan koulutuksiin, jotka kehittävät omaa osaamista. Omaehtoista opiskelua teemme jatkuvasti. Meillä on mahdollisuus osallistua sisäisiin ja ulkoisiin koulutuksiin sekä kansainvälisiin konferensseihin. Järjestämme tarpeiden mukaan räätälöityjä koulutuksia työntekijöillemme.

FCG_Akatemia
Sisäinen projektipäällikkökoulutus elokuussa 2019.

FCG Akatemia

Oma johtamisohjelmamme, FCG Akatemia on suunnattu pitkän työkokemuksen vastuullisista projekteista hankkineille työntekijöille. Koulutuksen päätteeksi osallistujilla on mahdollisuus suorittaa kansainvälisestikin arvostettu IPMAC-tason sertifiointitutkinto. Sertifiointi on konsernissamme osa projektipäällikön urapolkua.  

Tutustu työsuhde-etuihimme