FCG:n palvelut korona-ajan haasteissa

Palvelumme korona-ajan haasteissa

Arki ei enää ole tuttua, ja meillä kaikilla on epätietoisuutta tulevaisuudesta. Mutta emme jää tuleen makaamaan, vaan katsomme eteenpäin.

Palvelumme toimivat normaalisti, toki toimintaan on tullut muutoksia: koulutukset ovat streemauksia ja järjestämme palaverit etäratkaisuin. Mutta olemme asiakkaitamme varten kuten aina ennenkin ja käytettävissä aivan samalla tavalla kuin muutama viikko sitten. Analysoimme, kehitämme, konsultoimme ja koulutamme - olethan yhteydessä, jos voimme olla avuksi.
 
Kokoamme tälle sivulle palveluita ja ratkaisuja olipa kyse rekrytoinnista, sopimusjuridiikasta tai säästöistä.  Pidetään huolta toisistamme - yhdessä pääsemme eteenpäin.

Intro_teho_osastoille_korona
Teho-osastoille perehdytysohjelmisto maksutta käyttöön

Tehohoidon kapasiteettia nostetaan eri puolilla Suomea ja samalla lisätään teholla työskentelevien hoitajien määrää. Tilanteen helpottamiseksi tarjoamme maksutta tehohoitoyksiköiden käyttöön perehdytysohjelmisto INTRO:n.

sijaisrekisteri_korona_aikana
Kuntarekryn asiakas - hyödynnä osaajapankkia!

Osaajapankki koostuu avoimista hakemuksista ja sijaisrekisterin hakemuksista. Jokainen hakemus kohdistuu tietylle alueelle tai organisaatiolle. Asiakkaamme pääsevät katsomaan avoimia hakemuksia järjestelmässä. 

FCG konsultoi sopimusasioissa
Sopimusjuridiikan asiantuntijamme  kuntien tukena vaativassa tilanteessa

Sopimussuhteisiin sisältyy tällä hetkellä paljon epävarmuutta tilausten sekä toimitusten viivästyessä tai peruuntuessa, ja ylivoimaista estettä koskevat sopimusehdot saattavat realisoitua.

Liiketoiminnan kehitysrahoituksesta helpotusta yrityksille
Business Finlandin kehitysrahoitus on nyt yritysten haettavana

Uusien rahoitusinstrumenttien avulla yritykset voivat kehittää ratkaisuja koronaviruksen aiheuttamiin ongelmiin. Tarjoamme 20 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle maksuttoman alkukartoituksen hakuprosessiin!

Sijaisrekisteri
Pulaa sijaisista? Kuntarekryn maksuttomalta verkkokurssilta neuvot!

Kunnissa tarvitaan nyt sijaisia arjen sujuvuuden turvaamiseksi. Tarjoamme sijaisuuksien hallintaan nopean ratkaisun: ”Opi tehokas sijaisrekrytointi 30 minuutissa” -verkkokurssi on nyt maksutta käytössäsi!

FCG_Kuntarekry_Videorekrytointi
Kuntarekryn videorekrytointi toimii poikkeusaikanakin

Kuntarekryllä voi toteuttaa rekrytoinnin haastatteluja videorekrytoinnin työkalulla. Tarjoamme nyt Kuntarekryn asiakkaille mahdollisuuden kokeilla videohaastattelutyökalua maksutta!

Kuntarekry_korona
Kuntarekryn hyödyntäminen henkilöstön uudelleensijoittelussa ja YT-tilanteissa

Useissa kunnissa joudutaan nyt turvautumaan lomautuksiin ja YT-neuvotteluihin. Henkilöstön uudelleensijoittaminen toisiin tehtäviin on useissa tapauksissa mahdollista. Kuntarekryä voi hyödyntää myös näissä poikkeusolojen aiheuttamissa tilanteissa. 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.