Kehityskonsultointi

Kestävä tulevaisuus niin ihmisten kuin ympäristön kannalta on mahdollinen kaikkialla maailmassa, mutta sen eteen on tehtävä töitä. Tästä työstä meillä on vankka kokemus: olemme toteuttaneet tuhansia kansainvälisiä kehityshankkeita yli 150 maassa, jo yli 50 vuoden ajan.

Water droplets on a plant

Teemme työtä kestävän ja globaalisti tasa-arvoisen tulevaisuuden puolesta. Tuemme hallituksia ja kansainvälisiä järjestöjä sellaisten hankkeiden kehittämisessä ja toteuttamisessa, jotka edistävät taloudellista ja sosiaalista hyvinvointia, ympäristön kestävyyttä sekä ilmastonmuutoksen hillitsemistä. 
 

Parempaa elämää ja hyvinvointia tukevat rakenteet todeksi 

Keskitymme kehittyvissä yhteiskunnissa sekä globaalien että alueellisten haasteiden pitkäaikaiseen ratkaisemiseen paikallisten viranomaisten ja toimijoiden luotettavana kumppanina. Pyrimme kaikessa työssämme elinolojen vastuulliseen parantamiseen sekä tasa-arvoisen yhteiskunnan rakenteiden vahvistamiseen. Tätä teemme mm. ympäristökonsultoinnin, vesi- ja jätehuollon kehittämisen, hyvän hallinnon, hyvinvoinnin ja koulutuksen edistämisen sekä luonnonvarojen vastuullisen käytön kautta. 

Kehityskonsultointia vuosikymmenten kokemuksella 

Tiedämme kokemuksesta, että jokaisen oivaltavan ja toimivan ratkaisun takana on yhteisön ja ympäristön syvällinen ymmärrys sekä rohkeus lähestyä haastetta myös uusista suunnista. Siksi tuomme kehityshankkeissa yhteen monenlaisia näkökulmia ja osaajia. Olemme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin, ja kaikki työmme tähtää yhä vastuullisempien ratkaisujen löytämiseen. Tärkeitä kehityskonsultoinnin rahoittajia ja yhteistyökumppaneitamme ovat esimerkiksi ulkoministeriö, Maailmanpankki, Aasian kehityspankki, Ruotsin valtion kehitysyhteistyöorganisaatio SIDA sekä Euroopan unioni.

Tutustu osaamisalueisiimme 

Tuemme hallituksia ja yhteisöjä seuraavilla sektoreilla. Huom. kuvakkeita klikkaamalla siirryt englanninkieliselle sivustollemme, jossa kerromme tarkemmin palveluista.

Toimistoverkostomme mahdollistaa läheisen yhteistyön asiakkaidemme kanssa: 

  • Helsinki 
  • Tukholma 
  • Singapore 
  • Auckland 
  • Berliini 
  • Sofia 
  • Nairobi 
  • Manila 

Haluatko kuulla lisää?

Sami Kangasharju
Sami Kangasharju
Executive Vice President
Lähetä viesti