Henkilöliikenteen välityspalvelut

Älykkäät henkilöliikenteen välityspalvelut säästävät rahaa ja ympäristöä.

Liikenteen ja liikkumisen suuri murros on käynnissä, ja MaaS (Mobility as a Service) on tuonut alalle uudenlaista joustavuutta. Tarjoamme älykkäitä liikenteen välitys- ja kehityspalveluita hyvinvointialueiden, kuntien ja yksityisten yritysten henkilöliikenteen tarpeisiin. 

Kuljetusten optimointi vähentää ajojen määrää, tuo säästöjä ja pienentää päästöjä – palvelutasosta tinkimättä

Kuljetusten optimointi tuo säästöjä vähentämällä vähentää ajokertoja, samalla optimointi alentaa päästöjä ja mahdollistaa paremman saavutettavuuden palvelua käyttävälle asiakkaalle. Tehokkuutta saadaan aikaan optimoimalla ajoreittejä ja yhdistämällä kuljetuksia ja erilaisia kuljetusmuotoja: julkisia ja yksityisiä sekä henkilö- ja tarvikekuljetuksia.

Älykkään liikenteen ratkaisuista hyötyvät kaikki osapuolet, ympäristö mukaan lukien.

Kuljetusten hankinnassa on tärkeä huomioida myös lain asettamat raamit. Julkisella sektorilla on lain edellyttämä vastuu järjestää kuljetuksia erityisryhmille. Myös syksyllä 2021 voimaan tullut puhtaiden ajoneuvojen direktiivi ohjaa suurten kaupunkien ja hyvinvointialueiden henkilökuljetusten ja kuljetuspalveluiden hankintoja kohti kestävämpiä ratkaisuja. Kumppanina ja asiantuntijana autamme varmistamaan, että lakisääteiset velvoitteet ja tilaajan omat ympäristötavoitteet täyttyvät ja että älykkäät ratkaisumme tuovat myös kustannussäästöjä. 

Tuotamme älykkäät henkilöliikenteen välityspalvelut luotettavasti ja asiakaslähtöisesti 

Olemme henkilökuljetusyrityksistä riippumaton toimija ja tarjoamme asiakkaalle parhaan mahdollisen kuljetusten optimoinnin. Kotimaisen järjestelmän kehittäminen ja muokkaaminen on nopeaa ja joustavaa. Tilauskeskuksemme välittää kuljetuksia valtakunnallisesti. Olemme saavuttaneet merkittäviä tuloksia kustannusten ja päästöjen vähenemisessä esimerkiksi Päijät-Hämeen SHL- ja VPL-kuljetuksissa.

Olemme älykkään liikenteen ja liikenteen ohjauksen nuorella alalla jo kokenut toimija ja edelläkävijä. Liikenne- ja infrasuunnittelussa olemme olleet mukana 70 vuoden ajan.

Palvelumme koko henkilöliikenteen välityksen elinkaarelle
Henkilöliikenteen välityspalvelu
  • Kuntien ja hyvinvointialueiden SHL- ja VPL-kuljetusten välitys ja optimointi 
  • Koulukuljetusten ja kutsuliikenteen välitys ja optimointi 
  • Kuntien ja hyvinvointialueiden muiden kuljetusten välitys ja optimointi  
  • Yksityisten taksi- ja henkilökuljetusyritysten kuljetusten välitys 
  • 24/7 palvelukeskus: varaukset puhelimitse, sovelluksella, tekstiviestillä, portaalilla 

Konsultoimme kuntia, hyvinvointialueita ja yksityisiä kuljetusyrityksiä henkilöliikenteen kysymyksissä, hankinnoissa ja laadimme selvityksiä. Kokeneilta asiantuntijoiltamme voit tilata myös henkilöliikenteen päästöjen mittauksia ja laskentaa.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme. 

Aki Keskinen
Aki Keskinen
Liiketoimintajohtaja, Smart Transportation
+358 44 355 7869