Data ja analytiikka palveluna

Palveluillamme saat kaiken irti henkilöstödatastasi. Räätälöidyllä ratkaisulla varmistat juuri teille sopivan toteutuksen

Diip dataprojektit

Haluaisitko enemmän irti organisaatiosi henkilöstödatasta, mutta oikeat työkalut, osaaminen ja resurssit puuttuvat? Tuntuvatko kalliit dataprojektit ja kompleksiset tietovarastoratkaisut mahdottomalta lähtökohdalta?

Onko sinulla kapasiteettia lähteä rakentamaan organisaatiosi BI-ratkaisua tyhjästä? Tulevatko julkisen sektorin dataan liittyvät erityispiirteet aina yllätyksenä nykyiselle datakumppanillesi tai organisaatiosi IT-osastolle?

Julkisen sektorin datatarpeisiin kehitetyn Diip Data-as-a-Service -ratkaisun avulla hankit käyttöösi oikeat työkalut, asiantuntevan datatiimin ja tuotteistettuja toimintamalleja datan hyödyntämiseen. Näin säästät aikaa, rahaa ja saavutat tuloksia nopeasti ja tehokkaasti!

Datan yhdistäminen useista eri tietolähteistä

Datalähtöinen johtaminen edellyttää dataa. Eikä mitä tahansa dataa, vaan organisoitua ja luotettavaa dataa. Yhdistä, siivoa ja organisoi henkilöstöön liittyvä data ja valjasta olemassa olevien järjestelmien tuottamat tiedot suunnittelun ja ennakoinnin käyttöön.

Tuotteistettujen dataprojektien avulla säästät aikaa ja mahdollistat täsmäanalyysit organisaatiosi henkilöstöjohtamisen tarpeisiin.

Valmiit palkkajärjestelmä integraatiot

Diip on suoraan yhdistettävissä esimerkiksi Prima ja Personec palkkajärjestelmien tuottamaan henkilöstötietoon. Maksutapahtumia voimme tuoda järjestelmään myös muista lähteistä. Tarjoamme eri tietokonaisuuksille valmiit ohjeet tietojen poimintaan. Data-analytiikkomme ottavat kiinni aineistoista ja hoitavat tiedot hyödynnettävään muotoon.

Esimerkkejä dataprojekteistamme

Kysyttävää? Eipä hätää!

Pohditko henkilöstösuunnittelua, dataprojekteja tai oletko kiinnostunut kuulemaan tarkemmin, miten diip voisi auttaa sinua muutoksen johtamisessa. Jätä meille yhteydenotto pyyntö ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!