Henkilöstö- ja muutossuunnitteluohjelmisto

Diip-ohjelmistolla visualisoit uuden henkilöstörakenteen ja optimoit kustannukset.

Organisaatiomuutoksissa henkilöstöön kohdistuu monesti muutostarpeita. Diip- henkilöstö- ja muutossuunnitteluohjelmisto on moderni datapalvelu ja HR-analytiikkaohjelmisto henkilöstömuutosten suunnitteluun sekä muutoksista aiheutuvien kustannusten seurantaan ja optimointiin. FCG:ltä saat myös tiimin ja työkalut käyttöösi osana kokonaisvaltaisia dataprojekteja, joilla ongelmat ratkotaan nopeasti ja sujuvasti.  

Rakenna skenaarioita ja visualisoi organisaatiomuutoksen vaikutukset oikealla henkilöstötiedolla 

Diip- henkilöstö- ja muutossuunnitteluohjelmistolla voit rakentaa skenaarioita, visualisoida uutta organisaatiorakennetta aidon henkilöstötiedon pohjalta sekä mallintaa ja optimoida muutoksen kustannusvaikutuksia. Visuaalisessa käyttöliittymässä organisaation osastot, yksiköt ja henkilöt ovat helposti liikuteltavissa organisaatiorakenteen sisällä.  

Diip nopeuttaa ja tehostaa organisaation muutosprosessia ja mahdollistaa myös yhteenvetoraporttien laatimisen henkilöstön sijoittumisesta uuteen organisaatiorakenteeseen. 

Kokonaisvaltaisilla dataprojekteilla saat tuloksia nopeasti ja tehokkaasti 

Löytyykö organisaatiostasi dataa, mutta ei aikaa, tiimiä tai työkaluja sen hyödyntämiseksi? Julkisen sektorin datatarpeisiin kehitetyn Diip Data-as-a-Service -ratkaisumme avulla saat käyttöösi oikeat työkalut, asiantuntevan datatiimin sekä tuotteistettuja toimintamalleja datan hyödyntämiseen.  

Valitsemalla kokonaisvaltaisen dataprojektin säästät aikaa ja rahaa ja saavutat toivomasi tulokset nopeasti ja tehokkaasti. 

Data-as-a-Service-projekteissa käytettävät työkalut valitaan tarpeesi mukaan: henkilöstösuunnitteluun liittyvissä projekteissa voimme hyödyntää Diip-ohjelmistoa, kun taas muunlaisessa tietojen raportoinnissa esim. Power BI tarjoaa sopivimman alustan datan työstämiselle. 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme. 

Ville Jurkkala
Ville Jurkkala
Johtaja, Liiketoiminnan kehittäminen
Lähetä viesti

Tutustu myös näihin palveluihimme.