Intro-perehdytysohjelmisto

Intro-perehdytysohjelmistolla varmistat sujuvan startin työhön.

Uuden työntekijän laadukas perehdytys luo pohjan sitoutuneelle ja mielekkäälle työnteolle. Intro huolehtii puolestasi, että kaikki perehdytykseen liittyvät tehtävät tulevat tehdyksi ajallaan.

Intron avulla perehdytys on helppoa ja läpinäkyvää 

Introlla nopeutat uusien työntekijöiden siirtymistä tuottavaan työhön ja helpotat perehdyttäjien työtä tehtäviä jakamalla. Voit räätälöidä perehdytyksen kullekin työntekijälle sopivaksi ja luoda Introon perehdytyssuunnitelmapohjia hyödyntämällä joko organisaatiosi omia materiaaleja tai Intron valmiita mallipohjia.  

Myös perehdytettävä työntekijä hyötyy Introsta, josta hän näkee helposti, mitä kaikkea hänelle laadittu perehdytyssuunnitelma pitää sisällään. 

Intro tuo perehdytykseen 

suunnitelmallisuutta, yksilöllisyyttä ja seurattavuutta 

Intro on perehdyttäjän työtä helpottava arkinen apuri 

Intron avulla seuraat perehdytyksen etenemistä reaaliajassa ja saat muistutuksen, jos perehdytystehtävät ovat myöhässä tai unohtuneet. Myös perehdytystiimi ja perehdytettävä henkilö pysyvät ohjelmiston avulla perillä perehdytyssuunnitelmasta ja näkevät selvästi, mitä perehdytys pitää sisällään. Perehdyttäminen Intron avulla auttaa myös kehittämään perehdytyksen suunnittelua, monipuolisuutta, seurantaa ja raportointia. Täysin mobiiliyhteensopivana pilvipohjaisena ohjelmistona voit käyttää Introa mistä tahansa, millä päätelaitteella tahansa. 

Kokeile nyt Introa ilmaiseksi – voit todeta oman käyttökokemuksesi perusteella, kuinka hyvin Intro auttaa organisaatiotasi perehdytyksen tehostamisessa.  

Kiinnostuitko? 

Sopisiko Intro teidän organisaatioonne? 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme. 

Maria Wendell
Maria Wendell
Asiakkuuspäällikkö
Lähetä viesti
Hannu Juvonen
Hannu Juvonen
Asiakaspäällikkö
Lähetä viesti
Kimmo Koski
Kimmo Koski
Avainasiakaspäällikkö
Lähetä viesti

Tutustu myös näihin palveluihimme.