Julkisen sektorin ohjelmistokumppani

FCG on julkisen sektorin ohjelmistokumppani.

FCG on luotettava kotimainen kumppani kaikissa julkisen sektorin ohjelmistotarpeissa. Rakennamme arkea helpottavia digiratkaisuja, ja haluamme olla mukana kehittämässä julkisen sektorin digitalisaatiota yhdessä asiakkaidemme kanssa. 

FCG:n ohjelmistoja yhdistää innovatiivisuus, käyttäjäystävällisyys ja turvallisuus 

Kehitämme vuosien kokemuksella moderneja ja toimintavarmoja ohjelmistoratkaisuja ja verkkopalveluita julkisen sektorin tarpeisiin. Tuotamme kustannustehokkaita ja käyttökokemukseltaan sujuvia ohjelmistoja, ja tarjoamme asiakkaillemme turvallisen käyttöympäristön: esimerkiksi Kuntarekry on luotettava kotimainen SaaS-palvelu yli 99 %:n käytettävyydellä.   

FCG tunnetaan erityisesti kokonaisvaltaisista rekrytointi- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoista, kuten Kuntarekrystä, Intro-perehdytysohjelmistosta sekä KirkkoRekrystä. Kaikkiaan meillä on kokemusta kymmenien verkkopalveluiden ja -sovellusten kehittämisestä. Tuemme asiakasta myös pitkälle käyttöönoton jälkeen: nopea ja asiantunteva asiakaspalvelumme palvelee sekä suomeksi että ruotsiksi ja kerää asiakkailtamme kiitosta vuodesta toiseen. 

Kokenut kehittäjätiimi apunasi 

Olipa tarpeesi sitten rekrytoinnin sujuvoittamisessa tai organisaatiomuutoksen johtamisessa, yli 40 huippuammattilaisen muodostama tiimimme auttaa löytämään toimivimman digitaalisen ratkaisun. FCG:n kokeneet ohjelmistosuunnittelijat, testaajat, UX-designer, sovelluskonsultit, asiakkuuspäälliköt, data-analyytikko sekä käyttöympäristöistä vastaavat osaajat pitävät huolen, että kehittämämme ohjelmistot vastaavat tarpeitasi ja yhteistyö kanssamme on sujuvaa.  

Meidän kanssamme hankkeesi on turvallisissa käsissä alusta loppuun. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kerro meille, millaiseen ongelmaan kaipaat digitaalista ratkaisua. Ohjelmistoasiantuntijamme auttavat siitä eteenpäin! 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme. 

Ville Jurkkala
Ville Jurkkala
Johtaja, Liiketoiminnan kehittäminen
Lähetä viesti

Tutustu myös näihin palveluihimme. 

Olen Anne-Mari Mourukoski, palvelupäällikkö ja vastaan FCG:n digitoimialalla HR-ohjelmistoihin liittyvistä palveluista. Koulutukseltani olen tradenomi. Olen toiminut monenlaisissa asiakaspalvelu- ja esimiestehtävissä ennen nykyistä työtäni. Tutuiksi ovat tulleet niin päivittäistavarakauppa kuin kuntaorganisaatio. Olen toiminut myös jäätelökioskiyrittäjänä, josta sain arvokasta kokemusta yritystoiminnan kaikilta osa-alueilta.

Olen Annika Helamo ja toimin UX-designerina eli käyttökokemussuunnittelijana HR-ohjelmistojen tuotekehityksessä Oulussa. Työskentelen pääasiassa perehdytysohjelmamme Intron parissa ja jonkin verran myös työnhakijaportaalimme Kuntarekry.fi:n kehitystyössä.