KirkkoRekry

KirkkoRekry tekee rekrytoinnista helppoa.

Havainnekuva virtapiireistä

KirkkoRekry on tehokas ohjelmistopalvelu, joka on suunniteltu erityisesti seurakuntien rekrytointien tarpeisiin. Palvelu skaalautuu tehokkaasti erikokoisten seurakuntaorganisaatioiden tarpeisiin. 

KirkkoRekryn avulla hallinnoit helposti rekrytoinnit 

KirkkoRekry tarjoaa rekrytoijalle monia arkista työtä helpottavia ominaisuuksia: 

  • Sähköinen rekrytointiprosessi alusta loppuun: työpaikkailmoituksen luominen ja julkaisu, hakulomake sekä hakemusten käsittely hoituvat kaikki kätevästi samasta palvelusta käsin. 
  • Yhdellä ilmoituksella runsaasti näkyvyyttä: KirkkoRekryn kautta voit julkaista saman työpaikkailmoituksen yhdellä kertaa sakasti.fi-, oikotie.fi-, mol.fi-, sekä evl.fi-sivuille. 
  • Vaivatonta viestintää hakijoille: pidä hakijat ajan tasalla rekrytoinnista viestimällä heille kätevästi suoraan palvelun kautta. 
  • Anonyymi rekrytointi: hoida hakemusten käsittely täysin anonyymisti keskittyen hakijoiden osaamiseen ja työkokemukseen, ja valitse niiden pohjalta parhaat hakijat haastatteluun. 
  • Tilastoraportit ja hakijayhteenvedot: luo tarvittavat katsaukset helposti napin painalluksella. 

Kirkkohallituksen suosittelema kokonaisuus on saatavilla suomeksi ja ruotsiksi. Käyttöönotto tapahtuu nopeimmillaan tunnissa. 

KirkkoRekry on helppo hankkia ja turvallinen käyttää 

KirkkoRekryn kanssa kulut eivät pääse karkaamaan: verkkopalvelun joustava ja edullinen hinnoittelu on luotu yhteistyössä kirkkohallituksen kanssa.  

Seurakunnille rakennettu sisältö ja tehokkaat koulutuspaketit tekevät KirkkoRekryn käyttöönotosta nopeaa ja helppoa – palvelu on mahdollista ottaa käyttöön jopa tunnin sisällä hankintapäätöksestä. Selkeä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä sekä valmiit rajapinnat tekevät ohjelmistopalvelun käytöstä helppoa, turvallista ja joustavaa. 

Sopisiko KirkkoRekry seurakuntanne käyttöön? Ota yhteyttä asiantuntijaamme – kerromme mielellämme lisää. 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme. 

Maria Wendell
Maria Wendell
Asiakkuuspäällikkö
Lähetä viesti

Tutustu myös näihin palveluihimme.