Kuntarekry-rekrytointipalvelu

Kuntarekryssä työ kohtaa tekijänsä.

Ihmisiä kokoontuneena pöydän ääreen.

Kuntarekry on ainoa valtakunnallinen, julkisille työnantajille räätälöity rekrytoinnin kokonaispalvelu. Sen avulla hoidetaan vuosittain jopa yli 50 000 rekrytointia sekä 200 000 sijaishakua julkiselle sektorille.

Kuntarekry sujuvoittaa rekrytointia sekä työnantajalle että työnhakijalle 

Kuntarekry on kehitetty yhdessä Suomen Kuntaliiton ja kuntien kanssa, ja sitä käyttää yli 350 organisaatiota. Kuntarekry palvelee kaikkia julkisia työnantajia – kuntia, kaupunkeja, hyvinvointialueita, kuntayhtymiä ja kuntien omistamia yrityksiä – ja sen työkalut sopivat niin organisaation ulkoiseen kuin sisäiseen rekrytointiin sekä lyhytaikaisten sijaisuuksien hallintaan. Sivusto tarjoaa työnantajille myös urasivun ja työpaikkailmoitusten analytiikkaa, joita työnantajat voivat hyödyntää rekrymarkkinoinnin suunnittelussa. 

Kuntarekry pohjautuu ratkaisuun, jonka juuret ulottuvat yli 30 vuoden taakse. FCG jatkaa Kuntarekryn kehittämistä tänäkin päivänä. 

Työnhakijalle Kuntarekry on väylä tuhansiin kunta-alan työmahdollisuuksiin. Yli 4,2 miljoonaa työnhakijaa vierailee vuosittain Kuntarekry.fi-sivustolla. Työilmoitusten lisäksi sivustolla julkaistaan tietoa kunta-alasta, kerrotaan työtehtävistä ja opastetaan työnhaussa. 

Kaikki työkalut rekrytoinnin tämän päivän tarpeisiin 

Kuntarekry on enemmän kuin ohjelmisto: se on monipuolinen rekrytointikokonaisuus, jonka käyttöönotto tapahtuu nopeimmillaan muutamassa tunnissa. Palvelua kehitetään jatkuvasti käyttäjien palautteiden ja toiveiden pohjalta.  

Kuntarekry kattaa tehokkaasti rekrytoinnin eri vaiheet: 

  • Työpaikkailmoitus tai mainosbanneri Kuntarekry.fi:ssä tavoittaa ylivoimaisesti eniten kuntatyöstä kiinnostuneita työnhakijoita Suomessa. 
  • Anonyymi rekrytointi tuo fokuksen hakijan osaamiseen ja työkokemukseen, edistäen näin tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta rekrytoinneissa.  
  • Videorekrytointi auttaa esikarsinnassa erityisesti niissä rekrytoinneissa, joissa on paljon hakijoita: videohaastattelut säästävät sekä rekrytoijan että työnhakijan aikaa ja tehostavat rekrytointiprosessia.  
  • Rekrymarkkinoinnilla autamme työnantajaa erottumaan kilpailijoista ja löytämään potentiaalisimmat hakijat avoinna olevaan tehtävään. 
  • Intro-perehdytysohjelmisto viimeistelee uuden työntekijän rekrytoinnin, kun oikea henkilö on löytynyt. 
  • Webinaarien ja koulutusten avulla autamme rekrytoijia saamaan kaiken hyödyn irti Kuntarekryn ominaisuuksista. 

Kiinnostuitko?

Katso Kuntarekry-demovideo 

Tutustu myös näihin palveluihimme. 

Ota yhteyttä asiantuntijaamme.

Maria Wendell
Maria Wendell
Asiakkuuspäällikkö
Lähetä viesti
Hannu Juvonen
Hannu Juvonen
Asiakaspäällikkö
Lähetä viesti
Kimmo Koski
Kimmo Koski
Avainasiakaspäällikkö
Lähetä viesti