Metsopuiston puistosuunnitelma 2017-2018

Maat
Suomi
Kategoriat
Vesihuolto

Metsopuisto ja Metsopuistikko muodostavat pohjoispuolella sijaitsevan Ankkapuiston kanssa yhdessä merkittävän puistokokonaisuuden Korson keskustaan. Puiston läpi virtaa yksi Vantaan suurimmista puroista, Rekolanoja. Puiston kautta kulkee useita ulkoilu-reittejä, ja sen eteläosa on luonnon monimuotoisuuden kannalta erityisen tärkeä alue.

 

Puistosuunnitelman tavoitteena oli parantaa puiston käytettävyyttä, turvallisuutta ja yleisilmettä. Veden tuominen esiin puiston keskeisenä maisemaelementtinä on myös ollut tärkeä lähtökohta. Tavoitteena oli että veden läheisyys on hahmotettavissa ja sen ääreen pääsee. Hulevesiaiheet rakennetaan niin, että ne toimivat myös kuivana aikana puistoa elävöittävänä aiheina. Esteetön liikkuminen on suunnitelmassa otettu huomioon palvelutalon ja päiväkodin läheisyyden vuoksi.

Metsopuisto
Havainnekuva puiston pohjoisosasta.

Puiston pääasiallinen virkistyskäyttömuoto on ulkoilu. Pohjoisosan viihtyisyyttä ja toiminnallisuutta parannetaan. Tavoitteena on tehdä pohjoisosasta kasvillisuudeltaan nykyistä monimuotoisempi.

Voit kysyä tästä referenssistä meiltä lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

LISÄÄ REFERENSSEJÄMME