Selvitys perusturvakuntayhtymä Akselin kehittämistoimien vaikutuksesta

Aloituspäivä
Lopetuspäivä

Perusturvakuntayhtymä Akseli halusi selvittää toteuttamiensa tehostamis- ja kehittämistoimenpiteiden vaikutuksia sekä riittävyyttä. Selvityksessä FCG haastatteli kuntayhtymän johtoa ja analysoi käytössä olevaa materiaalia liittyen toimenpiteisiin. Analyysissä tarkasteltiin toimenpiteiden edistäviä ja jarruttavia tekijöitä sekä riittävyyttä. 

Selvityksen näkökulmina käytettiin asiakas, henkilöstö, prosessit, talous ja johtaminen ulottuvuuksia. Haastattelujen ja materiaalin avulla kehittämiseen liittyviä toimenpiteitä peilattiin näihin ulottuvuuksiin. 

Kuntayhtymän toteuttamiin kehittämis- ja tehostamistoimenpiteisiin laadittiin vaikutuksien arviointiyhteenveto palvelulinjoittain. Toimenpiteisiin liittyen laadittiin lisäksi jatkosuositus edelleen etenemisestä. Jatkosuositukset toteutettiin ikäihmisten, sosiaali- ja terveyspalveluihin sekä yleisesti ja hallinnollisesti. 


 

Voit kysyä tästä referenssistä meiltä lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.