Testi

Sote-ratkaisut

Sosiaali- ja terveysalan palvelutuotanto muuttuu nyt nopeasti. Uusia toimintatapoja ja johtamismalleja tarvitaan. Vain luotettavan tiedon pohjalta on mahdollista tehdä päätöksiä, jotka parhaiten hyödyttävät organisaatiota ja asiakasta.

Autamme sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoita rakennemuutoksessa ja varautumisessa tulevaan. Perehdymme huolella organisaatiosi nykytilaan. Teemme kehittämisehdotuksen. Seisomme rinnalla, kun hyvin suunniteltu muutos viedään käytäntöön.

sotepalvelut1200x630
Palvelut hyvinvointialueiden sote-valmisteluun

Sosiaali- ja terveydenhuollon rakenteet uudistetaan, jotta voidaan taata yhdenvertainen palvelujen saatavuus kaikkialla Suomessa.

sote-johdon_konsultointi_656x336.jpg
Sote-konsultointi

Kun käytössäsi on tarpeellinen tieto ja suunta selvillä, oikeat valinnat on helppo tehdä. Sote-asiantuntijamme ovat organisaatiosi kumppani laajalla osaamisalueella. 

 

ITE-menetelmä toiminnan ja työyhteisöjen kehittämiseen
Asiakasluokittelun ja kustannuslaskennan tueksi

Asiakasluokittelun avulla tuotetaan konkreettista ja kokonaisvaltaista ymmärrystä siitä, mitä palveluita asiakkaat ja potilaat käyttävät. Terveysongelmien kustannukset saadaan selville huolella tehdyn kustannuslaskennan kautta.

Nainen toimistossa
Toimintakyvyn ja hoitoisuuden mittarit ja menetelmät

Yhteiset mittarit ja menetelmät sote-organisaatioille sekä työkaluja päätöksenteon tueksi, työn vaikuttavuuden seuraamiseen ja palveluiden oikea-aikaisuuden turvaamiseen.

Yksilöllistä konsultointia sote-johdon tarpeisiin 

Asiantuntijamme ovat sekä arjen työn osaajia että johtamisen konkareita. Meille on kunnia-asia, että ratkaisut tuovat merkittäviä hyötyjä ja niiden soveltaminen on sujuvaa. 

Tuemme sekä laadun että prosessien kehittämistä ja johtamista. Lähtökohtamme on aina kustannusvaikuttava toimintatapa.

Kattava valikoima menetelmiä ja mittareita

Dataan perustuvia työkaluja päätöksenteon tueksi 

  • asiakassegmentointiin
  • asiakaskohtaiseen kustannuslaskentaan
  • työn vaikuttavuuden seuraamiseen
  • palveluiden oikea-aikaisuuden turvaamiseen