RAFAELA®-hoitoisuusluokitus tuottaa tietoa toteutuneesta hoitotyöstä ja tukee hoitotyön resursointia. Se kertoo yksikön tekemästä hoitotyöstä suhteessa henkilöstön määrään. Järjestelmän avulla voidaan kohdentaa työntekijöiden työpanos vastaamaan entistä paremmin potilaiden ja asiakkaiden hoidon tarpeeseen. 

Hoitoisuustieto mahdollistaa hoitoprosessien laadun, työn tuottavuuden ja kustannusten analysoinnin. Tietoa tarvitaan niin yksikkötason työntekijöiden resursointiin, organisaation strategiseen suunnitteluun kuin päivittäiseen johtamiseen. Hoitoisuustieto tukee moniammatillisen työyhteisön toimintatapojen arvioimista ja kehittämistä. 

Oikea määrä hoitajia oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

RAFAELA®-hoitoisuusluokitusjärjestelmä tuottaa hoitotyön ja hoitohenkilökunnan johtamisessa tarvittavaa tietoa, jota hyödynnetään hoitotyön johtamisessa ja yhteisten toimintaprosessien arvioimisessa ja kehittämisessä. Mitattu tieto hoitoisuudesta lisää potilas- ja asiakaslähtöistä ja läpinäkyvää toimintakulttuuria. 

 

RAFAELA-järjestelmä

 

RAFAELA®-järjestelmän omistaa Suomen Kuntaliitto. Ylläpidosta ja kehittämisestä vastaa FCG. 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.