Asiantuntijamme ovat sekä arjen työn osaajia että johtamisen konkareita. Meille on kunnia-asia, että ratkaisut tuovat merkittäviä hyötyjä ja niiden soveltaminen on sujuvaa. 

Konsultoinnissa hyödynnämme ylläpitämiämme arviointi- ja luokittelumenetelmiä. Vakiintuneet menetelmät tekevät organisaation toiminnan näkyväksi ja auttavat arvioimaan tuloksia suhteessa kustannuksiin.   

Kun käytössäsi on tarpeellinen tieto ja uusi suunta selviää – oikeat valinnat on helppo tehdä 

Tuemme sekä laadun että prosessien kehittämistä ja johtamista. Lähtökohtamme on aina kustannusvaikuttava toimintapa.  Asiantuntijatyön lähtökohtana käytämme mukailemaamme BSC-viitekehystä (Balanced Scorecard)​ . ​Se on tavoitejohtamisen periaatteelle kehitetty lähestymistapa, jossa asiakas-, prosessi-, henkilöstö- ja talousnäkökulmat ovat tasapainossa.​Näkökulmien onnistunut johtaminen varmistaa osa-alueiden tavoitteellisen tasapainon toteutumisen. Onko nämä osa-alueet tasapainossa omassa organisaatiossasi? 

FCG käyttää sotejohdon konsultoinnissa Balanced Scorecards -lähtökohtaa

Olemme organisaatiosi kumppani laajalla osaamisalueella 

Asiantuntijapalvelut räätälöidään analyysimenetelmiemme runsaasta valikoimasta. Monipuolinen tarkastelu on onnistuneen konsultoinnin edellytys. 

  • Asiakasanalyysit: toimintakyvyn arviointi, hoito- ja palvelusuunnitelmien auditointi, palveluohjauksen kehittäminen, digitaalisten palveluiden kehittäminen.  

  • Prosessianalyysit: hoitoketjujen kehittäminen lean-periaatteella, kriteereiden ja toimintamallien yhtenäistäminen  

  • Henkilöstöanalyysit: yksilöiden ja työyhteisön kehittäminen työhyvinvointi ja työsuojelu  

  • Talousanalyysit: kustannusvaikuttavuuden, taloudellisen riskin ja kompensaatiotason arviointi ja tuottavuusanalyysit  

  • Johtamisen ja muutosjohtamisen tuki: strategiat, auditointi, laadunhallinta, valvonta, omavalvonta ja itsearvioinnin palvelut.  

Löydämme yhdessä ratkaisut ja tuloksellisen tavan toimia 

Asiantuntijapalvelumme kattavat sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden konsultoinnin koko palvelu- ja hoitopolun osalta. Toimimme kumppanina julkisella sekä yksityisellä sektorilla. Kumppanina meillä on satoja organisaatioita ja toteutamme sotesektorille sekä jatkuvia että määräaikaisia projekteja. 

Sotejohdon konsultointi - Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

REFERENSSIT