Kuntarekry_Teho_osastoille_Intro

Teho-osastoille perehdytysohjelmisto maksutta käyttöön

Hoitotyön perehdytykseen suunniteltu INTRO-perehdytysohjelmisto tehostaa perehdyttäjien ajankäyttöä, nopeuttaa tehohoitajan perehtymistä ja helpottaa perehdytysten toteutumisen seurantaa. Ohjelmisto on otettavissa nopeasti käyttöön eikä se edellytä erillistä käyttökoulutusta.

Koronaviruspandemia koettelee suomalaista terveydenhuoltojärjestelmää. Tehohoidon kapasiteettia nostetaan eri puolilla Suomea ja samalla lisätään teholla työskentelevien hoitajien määrää. Hoitajia siirretään muilta osastoilta teho-osastoille, jotta sairaaloissa voidaan vastata lisääntyneeseen tehohoidon tarpeeseen kriisin pahentuessa. Tehohoitotyö edellyttää erityisosaamista, joka normiolosuhteissa vaatii pitkän perehdytyksen ja koulutuksen. Tämän hetkisessä tilanteessa kuukausien perehdytysprosessia ei ole mahdollista viedä läpi.

Tilanteen helpottamiseksi tarjoamme tehoyksiköiden käyttöön INTRO-perehdytysohjelmiston veloituksetta kesäkuun loppuun saakka. Ohjelmisto sisältää valmiin tehohoitajan perehdytyspohjan, jota voidaan tarvittaessa muokata yksikön tarpeiden mukaisesti.

Näin saat INTROn käyttöösi

Lähetä viesti ja kerro seuraavat tiedot

  • Teho-osaston nimi
  • Teho-osaston hoitotyön vastaava henkilö
  • Lista sisäisellä siirrolla teholla aloittavista hoitajista
  • Halutessasi teho-osaston nykyinen perehdytysohjelma ja lisämateriaali.

Me hoidamme tuotteen käyttövalmiiksi puolestasi.

Suunnittele perehdytys INTRO:lla

Tämän hetkinen tilanne edellyttää hyvin suunniteltua, täsmällistä ja tarkkaan rajattua perehdytystä. Siinä tulisi ottaa huomioon entistä paremmin siirtyvän hoitajan tausta ja osaaminen, jotta perehdytykseen käytetty aika voidaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti.

Perehdytyksessä voidaan vastuuttaa myös osastolle siirtyvää hoitajaa. Hoitaja voi itsenäisesti opiskella monia asioita, kunhan opiskelu ohjataan oikeisiin asioihin ja käytettävissä on ajantasainen perehdytysmateriaali. 

 Lisätietoa INTRO ohjelmistotuotteesta

Teho-osastoille perehdytysohjelmisto maksutta käyttöön - Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
21227.jpg
Maria
Wendell
Asiakkuuspäällikkö, Rekrytointi ja HR-ohjelmistot
+358 50 520 3761
21221.jpg
Kimmo
Koski
Avainasiakaspäällikkö, Rekrytointi ja HR-ohjelmistot
+358 50 328 8517