fcg-mies-tilauskoulutukset

Tilauskoulutukset

Organisaatiokohtainen koulutus on tehokas tapa kouluttaa koko henkilöstö. Tilauskoulutukseen voi osallistua isompi joukko samasta organisaatiosta, konsernista tai samalta alueelta.

Tilauskoulutusta kaikilla toimialoilla ja eri kohderyhmille

Koulutuksen tavoitteet, sisältö ja aikataulu suunnitellaan aina tilaajan tarpeiden mukaisesti ja koulutuksen kesto sovitetaan niiden mukaan. Tilauskoulutuksissa koulutuskokonaisuuden keston voi myös venyttää pidemmälle ajanjaksolle. Tilauskoulutus säästää osallistujien aikaa, kun lähiopetus järjestetään tilaajaa lähellä.  Lähiopetukseen voidaan liittää ennakko- tai välitehtäviä.

Tilaajan käytettävissä on myös monipuolinen kokemuksemme verkkokoulutusohjelmista ja videovälitteisestä koulutuksesta. Niitä voidaan tarvittaessa yhdistää lähiopetukseen. Myös monet verkkokoulutus­ohjelmamme on mahdollista toteuttaa organisaatiokohtaisina. 

Suunnitellaan yhdessä organisaatiollenne sopivin toteutus esimerkiksi näistä aiheista:

  • Palkkaus- ja palvelussuhdeasioiden avoimista koulutuksista monet on mahdollista toteuttaa tilauskoulutuksena. Erityisen suosittuja ovat työehtosopimusten perusteita tai jaksotyön työvuorosuunnittelua käsittelevät verkkokoulutusohjelmat.
  • Päätöksentekomenettelyn ja kokouskäytäntöjen perusasioista voidaan suunnitella erilaisia koulutuskokonaisuuksia, joissa asioita käsitellään joko viranhaltijoiden tai luottamushenkilöiden tehtävien näkökulmasta. Alustusten, tilaajan omien esimerkkitapausten, kysymysten ja keskustelun kautta luodaan selkeä jäsennys hyvän hallinnon perusteista, valta- ja vastuukysymyksistä, päätöksentekomenettelystä tai tietojen julkisuuteen ja salassapitoon liittyvistä asioista.
  • Talouden ja laskentatoimen ajankohtaisia teemoja ovat arvonlisäverotus, tuotteistaminen ja kustannuslaskenta, liikelaitoksen perustaminen, toiminta ja talous sekä tilinpäätöksen sisältö ja tulkinta. 

Tutustu myös avoimeen koulutustarjontaan

Tarvitsetko apua tilaisuuden toteutuksessa?

Asiantuntevilta koulutuspäälliköiltämme saat toivomaasi apua sisällön, menetelmien ja kouluttajien valintaan. Hoidamme järjestelyt markkinoinnista ja tilavarauksista ilmoittautumisten vastaanottoon ja laskutukseen vuosikymmenten ammattitaidolla. Voit käyttää oman aikasi tilaisuuden sisällön suunnitteluun tai osallistujien kanssa verkostoitumiseen.

Autamme mielellämme olipa kyse yksittäisen koulutuspäivän järjestämisestä tai koko henkilöstökoulutuksen organisoinnista. Suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava koulutus! 

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme