Mies ja nainen seuraavat verkkokoulutusta

Tilauskoulutukset - Sivistys

Mitä tilapalveluiden tulee tietää opetussuunnitelmasta ja tulevaisuuden koulusta perusparannus- ja rakentamishankkeen alkaessa?

Koulu rakennetaan vuosikymmeniksi eteenpäin. Mitä tulee huomioida, kun koulun perusparannus tai uudisrakennuksen rakentamishanke kunnassa käynnistyy? Koulutuksessa käydään läpi mm. miten perusopetuksen opetussuunnitelman perusteissa määritellään oppimisympäristöt ja niiden kehittäminen, vallalla oleva oppimiskäsitys ja sen vaikutus koulurakennukseen, osallistava suunnitteluprosessi ja vastaavia onnistuneen perusparannus- ja rakentamishankkeen asioita.

Tukea palvelu- ja tilaverkon suunnitteluun

Oikein mitoitettu palveluverkko vastaa kuntalaisten palvelutarpeisiin. Palvelujen järjestäminen on suunnitelmallista. Palvelujen edellyttämät tilat ovat tarkoituksenmukaisia ja palveluille sopivia. 

Oppimisympäristöjen ja koulusuunnittelun kehittämisen starttipaketti

Millaisia ovat uudet oppimisympäristöt ja koulut? Tässä koulutuksessa tarkastellaan lainsäädännön, ope-tussuunnitelman ja ohjeistuksen vaikutusta oppimisympäristöjen ja koulujen suunnitteluun. Koulutus sisältää paljon havainnollista kuvamateriaalia uusista oppimisympäristöistä ja koulurakennuksista. Koulutus sopii sekä opetustoimen henkilöstölle että tilapalvelujen henkilöstölle sekä luottamushenkilöille.

Toimintakulttuuri, työtavat ja oppimisympäristöt 

Oppimisympäristöjen kehittäminen edellyttää koulun työtapojen ja toimintakulttuurin samanaikaista kehittämistä. Koulutuksessa käydään läpi koulujen toimintakulttuurin viime vuosien muutos ja lähdetään rakentamaan tulevaisuuden työtapoja ja toimintakulttuuria.

Etäopetuksen käytännöt, pedagogiikka ja verkkosovellukset

Hyvä etäopetus lähtee toimivista pedagogisista ratkaisuista. Koulutuksessa perehdytään pedagogisesti tarkoituksenmukaiseen etäopetukseen. Lähtökohtana on oppimisteoria, mutta lähestymistapa on käytännönläheinen. Etäopetuksen suunnittelun ja toteutuksen vaiheet käydään läpi askel askeleelta ja esimerkkien avulla. Osallistujat saavat lisäksi perusteet tietosuojan huomiointiin etäopetuksessa.

Parhaiten opit yhdessä kollegoidesi kanssa. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme juuri teidän tarpeitanne vastaavan koulutuksen.

Tilauskoulutukset - Sivistys - Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
20822.jpg
Ilkka
Paulus
Koulutuspäällikkö, Koulutus ja tapahtumapalvelut
+358 44 298 2078
21786.jpg
Minna
Kylmälahti
Koulutuspäällikkö, Koulutus ja tapahtumapalvelut
+358 41 730 1461