Haluaisitko sinä tulla töihin meille? FCG on mielenkiintoinen yhdistelmä laaja-alaista konsultointi- ja suunnitteluosaamista ja kiinnostavia asiakashankkeita. Meiltä löytyy monipuolisia ja haastavia tehtäviä sekä kokeneemmille asiantuntijoille että vastavalmistuneille suunnittelijoille ja konsulteille. 

Avoimet tehtävät

Työpaikkakunta:
Hakuaika päättyy:
Työpaikkakunta:
Helsinki
Hakuaika päättyy:
Työpaikkakunta:
Oulu, Tampere
Hakuaika päättyy:

FCG tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia asiakasprojekteja, kiinnostavan haastavia tehtäviä ja mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan sekä ajan tasalla olevat työvälineet. Päätoimipaikkamme on Helsingin Käpylässä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Meillä voit sijoittua myös johonkin aluetoimipaikoistamme, joita on suurimmissa kaupungeissa.  

Avoimet tehtävät 

Avoinna olevaa tehtävää pääset hakemaan suoraan tehtävänimikelinkistä. Muille toimialoille voit halutessasi jättää avoimen hakemuksen. 

Huom! Lähettämällä hakemuksesi FCG:n rekrytointijärjestelmän kautta annat samalla luvan henkilötietojesi säilyttämiseen ja käsittelyyn. 

FCG:llä kehität osaamistasi 

Työntekijöidemme osaamisen kehittyminen on meille tärkeää. Sinulla on mahdollisuus päästä kiinnostaviin ja haastaviin tehtäviin monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Järjestämme tarpeiden mukaan räätälöityjä koulutuksia työntekijöillemme ja pyrimme huolehtimaan siitä, että osaaminen muutoinkin on ajan tasalla. Panostamme myös johtamisosaamisen kehittämiseen suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. 

FCG:n oma johtamisohjelma, FCG Akatemia on suunnattu pitkän työkokemuksen vastuullisista projekteista hankkineille työntekijöille. Koulutuksen päätteeksi osallistujilla on mahdollisuus suorittaa kansainvälisestikin arvostettu IPMAC-tason sertifiointitutkinto. Sertifiointi on FCG:llä osa projektipäällikön urapolkua.  

Hyvinvoiva työyhteisö 

FCG:llä huolehditaan työntekijöiden hyvinvoinnista sekä töissä että vapaa-ajalla. Työajat ovat joustavat ja henkilöstö voi tehdä tehtävistä riippuen myös etätyötä. Me tarjoamme henkilöstölle monipuolisia, työnantajan tukemia liikunta- ja kulttuurietuja ja mahdollisuuksia osallistua vapaa-ajan toimintaan ja sen suunnitteluun. 

Johtamisen ja esimiestyön kehittämisessä keskeistä on auttaa esimiehiämme tarjoamaan asiantuntijoillemme avointa, vuorovaikutteista ja toimivaa johtamista teemalla ”huippuasiantuntijoille huippuesimiehet”. Tavoitteenamme on, että FCG on mukava, reilu ja rento työpaikka, jossa töitä tehdään ketterillä toimintamalleilla. 

FCG:llä noudatetaan hyvän henkilöstöjohtamisen käytäntöjä. Noudatamme lakeja ja työnantajaa sitovia työehtosopimuksia. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja työterveyshuollon palvelumme ovat lakisääteistä kattavammat. Työhyvinvointia mitataan kyselyin joka vuosi. Henkilöstönedustajat ovat mukana työhyvinvointiin liittyvien käytäntöjen suunnittelussa.