Avoin työpaikka

Projektipäällikkö Vesihuollon Verkostohankkeisiin

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ VESIHUOLLON VERKOSTOSUUNNITTELUHANKKEISIIN

Organisaatiomme kasvaa ja etsimme nyt kasvun tueksi uutta osaajaa FCG:n Vesi liiketoimintaan. Etsimme uutta projektipäällikköä ensisijaisesti FCG:n Helsingin toimipisteeseen.

Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti verkostosaneerausten rakennustyönaikainen muutossuunnittelu ja suunnittelijan edustaminen työmaakokouksissa, toissijaisesti uusien verkostosaneeraushankkeiden yleis- ja rakennussuunnittelu.

Keskeisimmät tehtävät
• Projektien johtaminen ja suunnitteluryhmän työnohjaus
• Vesihuoltoverkostojen yleis- ja rakennussuunnitelmien laatiminen
• Osallistuminen tarjous- ja sidosryhmätyöhön

FCG on Suomen johtavia asiantuntijaorganisaatioita vesi- ja kaasuverkostoihin ja laitoksiin liittyvässä suunnittelussa ja konsultoinnissa. Vesiosaamisen parissa työskentelee valtakunnallisesti yli 50 alan huippuosaajaa. Ammattitaitoinen henkilöstömme tarjoaa vastuullisia ja teknisesti kestäviä ratkaisuja. Asiakkaitamme ovat muun muassa vesihuoltolaitokset, kunnat, kaupungit, rakennusliikkeet ja monen eri alan teollisuusyritykset.

Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä, asiantuntevan, ketterän ja nuorekkaan työyhteisön tuen sekä kilpailukykyiset edut.

Tehtävässä menestymisen edellytykset:
• Noin 4 vuoden työkokemus vesihuollon verkostosaneerausten suunnittelusta
• Kokemusta vesihuollon suunnittelijana toimimisesta tai projektipäällikön tehtävästä erityisesti tiiviisti rakennetussa kaupunkiympäristössä
• Suunnitteluohjelmistojen käytön hyvä hallinta
• Tehtävään soveltuva koulutus esim. Ins AMK tai Diplomi-insinööri

Olemme myös Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Toimimme ketterien periaatteiden mukaisesti ja odotamme myös sinulta itseohjautuvuutta, systemaattisuutta sekä ennen kaikkea asiakassuuntautuneisuutta. Tarvittaessa koulutamme ja tuemme sinua kehittymään alasi parhaaksi asiantuntijaksi ja projektityön ammattilaiseksi. Käytössäsi on myös inhouse coachimme, jotka tukevat uralla kehittymistäsi ja ratkaisevat kanssasi arjen ongelmia.

Miltä tämä kuulostaa? Olisiko sinun osaamisesi ja meidän tapamme toimia hyvä match?

Työn aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan

Viimeinen hakupäivä:

Työn sijaintipaikkakunnat:
Helsinki

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Pyrhönen liiketoimintajohtaja, Vesi puh. +358 40 821 4538. Toivomme saavamme hakemuksesi viimeistään 16.12.2022. Ethän jätä hakemustasi viimeiseen päivään, sillä aloitamme haastattelut mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana.