Avoin työpaikka

Projektipäällikkö Vesihuollon verkostosuunnitteluun

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ VESIHUOLLON VERKOSTOSUUNNITTELUHANKKEISIIN

Etsimme nyt kasvun tueksi uutta osaajaa FCG:n Vesi liiketoimintaan. Tehtävä voi sijoittua mihin tahansa FCG:n toimipisteissä kautta maan.

Projektipäällikkönä ohjaat ensisijaisesti suunnitteluryhmää eri kokoisissa hankkeissa sekä laadit yleis- ja rakennussuunnitelmia.
Tiedotat projektiryhmää mahdollisista muutoksista ja vastaat asiakassuhteen ylläpidosta ja hoidosta.
Projektipäällikkönä osallistut aktiivisesti myös tarjous- ja sidosryhmätyöhön.

FCG on viime vuosina toteuttanut monipuolisia verkostosuunnitteluhankkeita pääkaupunkiseudulle, Turkuun, Tampereelle, Ouluun, Kuopioon ja lukuisiin pienempiin kaupunkeihin ja kuntiin.

FCG on Suomen johtavia asiantuntijaorganisaatioita vesi- ja kaasuverkostoihin ja laitoksiin liittyvässä suunnittelussa ja konsultoinnissa. Vesiosaamisen parissa työskentelee valtakunnallisesti yli 50 alan huippuosaajaa. Ammattitaitoinen henkilöstömme tarjoaa vastuullisia ja teknisesti kestäviä ratkaisuja. Asiakkaitamme ovat muun muassa vesihuoltolaitokset, kunnat, kaupungit, rakennusliikkeet ja monen eri alan teollisuusyritykset.

Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä, asiantuntevan, ketterän ja nuorekkaan työyhteisön tuen sekä kilpailukykyiset edut.

Tehtävässä menestymisen edellytykset:
• Noin 4 vuoden työkokemus vesihuollon verkostosaneerausten suunnittelusta
• Kokemusta vesihuollon suunnittelijana toimimisesta tai projektipäällikön tehtävästä erityisesti tiiviisti rakennetussa kaupunkiympäristössä
• Suunnitteluohjelmistojen käytön hyvä hallinta
• Tehtävään soveltuva koulutus esim. Ins AMK tai Diplomi-insinööri

Olemme myös Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Toimimme ketterien periaatteiden mukaisesti ja odotamme myös sinulta itseohjautuvuutta, systemaattisuutta sekä ennen kaikkea asiakassuuntautuneisuutta. Tarvittaessa koulutamme ja tuemme sinua kehittymään alasi parhaaksi asiantuntijaksi ja projektityön ammattilaiseksi. Käytössäsi on myös inhouse coachimme, jotka tukevat uralla kehittymistäsi ja ratkaisevat kanssasi arjen ongelmia.

Miltä tämä kuulostaa? Olisiko sinun osaamisesi ja meidän tapamme toimia hyvä match?

Työn aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan

Viimeinen hakupäivä:

Työn sijaintipaikkakunnat:
Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lappeenranta, Oulu, Rovaniemi, Tampere, Turku, Vaasa, Kemi

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Pyrhönen liiketoimintajohtaja, Vesi puh. +358 40 821 4538 sekä tiimipäällikkö Ella Havulinna (ella.havulinna at fcg.fi) . Toivomme saavamme hakemuksesi viimeistään 11.6.2023. Ethän jätä hakemustasi viimeiseen päivään, sillä aloitamme haastattelut mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana.