Avoin työpaikka

Tuulivoimaloiden tarkastaja

TUULIVOIMALOIDEN TARKASTAJA

Kumppanisi uusiutuvan energian hankkeissa.
Kiihtyvällä tahdilla käynnistyvät suuren kokoluokan energiahankkeet vaativat koordinoimiskykyä ja riskien tunnistamista. Osaamisemme energiahankkeiden elinkaaren eri vaiheissa auttaa asiakasta ratkomaan oikeita haasteita oikeaan aikaan. Ydinosaamistamme uusiutuvan energian alalla ovat tuulivoimaan liittyvä hankekehityksen ja rakennusvaiheen asiantuntijapalvelut sekä tekninen suunnittelu. Olemme erikoistuneet myös sähkönsiirtoyhteyksien sekä polttoaineen jakeluasemien suunnitteluun, energiajärjestelmiin sekä energiatehokkuuteen ja uusiutuvien energiamuotojen käyttöön liittyviin selvityksiin.

Haemme kasvavaan organisaatioomme tuulivoimaloiden tarkastajaa vakituiseen työsuhteeseen monipuolisten tehtävien pariin. Tarkastuksilla varmistat tuulivoimalan teknistä luotettavuutta ja siellä työskentelevien henkilöiden turvallisuutta. Tehtävä edellyttää laajaa teknistä ymmärrystä, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Toimit osana Energia-yksikköä, johon kuuluu eri osa-alueiden ammattilaisia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että sinulta löytyy soveltuva tekninen tutkinto esimerkiksi ammattikorkeakoulututkinto sähkötekniikan tai konetekniikan alalta.
Eduksi katsomme aiemman osaamisen tuulivoimaloista tai muulta tekniseltä alalta.

Rooli voi sisältää myös muita toimeksiantoja, kuten esimerkiksi rakennusvaiheen asiantuntijatehtäviä henkilön mielenkiinnon ja osaamisen mukaan.

Työtehtävä vaatii matkustusvalmiutta. Lisäksi odotamme, että kykenet suullisesti ja kirjallisesti kommunikoimaan niin Suomeksi kuin Englanniksi.

Haemme työntekijää lähtökohtaisesti Oulun FCG toimipisteelle.

Tarjoamme sinulle:
– Haastavia ja merkityksellisiä projekteja
– Mahdollisuuden työskennellä huippuasiantuntevassa ja rennossa työyhteisössä
– Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää osaamistasi jatkuvasti
– Joustavat työajat ja nykyaikaiset välineet
– Kattavat työsuhde-edut, kuten: Laaja työterveyshuolto, Lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu, Polkupyöräetu

Olemme myös Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Toimimme ketterien periaatteiden mukaisesti ja odotamme myös sinulta itseohjautuvuutta, systemaattisuutta sekä ennen kaikkea asiakassuuntautuneisuutta. Tarvittaessa koulutamme ja tuemme sinua kehittymään alasi parhaaksi asiantuntijaksi ja projektityön ammattilaiseksi. Käytössäsi on myös inhouse coachimme, jotka tukevat uralla kehittymistäsi ja ratkaisevat kanssasi arjen ongelmia.

Miltä tämä kuulostaa? Olisiko sinun osaamisesi ja meidän tapamme toimia hyvä match?

Työn aloitusajankohta:
Sopimuksen mukaan

Viimeinen hakupäivä:

Työn sijaintipaikkakunnat:
Oulu

Yhteystiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamisalueen vastaava Akseli Annola +358 40 415 4011 akseli.annola@fcg.fi tai liiketoimintajohtaja Jari Lappalainen, +358 41 7320 859 jari.lappalainen@fcg.fi Toivomme saavamme hakemuksesi viimeistään 12.4.2023. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.