Hyvällä johtamisella organisaatiota viedään vuorovaikutteisesti eteenpäin kohti yhteisiä tavoitteita. Tavoitteiden saavuttamiseen tarvitaan koko työyhteisöä ja verkostoja, läpinäkyvyyttä sekä oikeaa tietoa. Johtaminen ja esimiestyö nojaavat selkeään strategiaan

Meillä FCG:llä on maan laajin kokemus kuntien strategisesta johtamisen kehittämisestä sekä luottamushenkilö- ja muutosjohtamisesta. Tunnemme itsehallinnollisten kuntakonsernien haasteet ja olemme konsultoineet laajasti johtamisen ja omistajaohjauksen ydinkysymyksissä. Kymmenien kuntien ja kuntayhtymien strategioissa, valtuustojen ja hallitusten työskentelykäytännöissä näkyy työmme jälki. Lukuisat muutosprosessit on saatettu tuellamme turvallisesti maaliin.

Johtamista voi tarkastella ja kehittää useasta eri näkökulmasta. Asiantuntijamme tarjoavat tukea ja verkostomaista yhteistyötä mm. seuraavilla osa-alueilla:

Johtaminen ja talous - Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
20853.jpg
Anni
Antila
Johtava konsultti, Johdon ja palvelujen konsultointi
+358 50 406 3540