Olemme saavuttaneet vankan aseman kuntien uudistumista ja kehittymistä tukevien verkostohankkeiden toteuttajana.

Kehittämisverkostot tarjoavat mahdollisuuden kuntien välisen vertaisoppimisen ja -kehittämisen ja hyvien käytäntöjen hyödyntämisen. Ne luovat tiiviin myös tiiviin vuoropuhelun kuntien, Kuntaliiton, valtionhallinnon ja alan kehittäjien välillä.

Kehittämisverkostot organisoidaan usein tiiviissä yhteistyössä kuntien ja Kuntaliiton kanssa. Näin saamme Kuntaliiton asiantuntijoiden tietotaidon verkostotyön tueksi ja esiin nousseet teemat etenevät syötteiksi Kuntaliiton edunvalvontatyöhön.  

Verkostohankkeissa kehitetään ja jaetaan parhaat käytännöt. Ne tarjoavat kunnille mm.

  • tukea ennakoivalle ja asiakaslähtöisemmälle toiminnalle ja johtamiselle
  • mahdollisuuden kehittää luottamushenkilöiden ja ammatillisen johdon osaamista toiminnallisissa ja rakenteellisissa muutoksissa
  • tilaisuuden paikallisten toimintatapojen ja -mallien suunnitteluun ja käyttöönottoon osallistujakunnissa sekä kuntien välisten hyvien käytäntöjen jakamiseen
  • kuntakohtaista räätälöityä johdon konsultointia, joka on järjestetty  kuntien tarpeista käsin ja hyvin taloudellisesti.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
20976.jpg
Kimmo
Haapasalo
Johtaja, Johtaminen ja talous, Johtaminen ja Talous
+358 40 520 3020