Uratarina

Tutustu FCG:läiseen! Riina Kotilainen, Ohjelmistotestaaja, Rekrytointi ja HR- ohjelmistot

Olen Riina Kotilainen ja työskentelen ohjelmistotestaajana FCG:n Rekrytointi- ja HR-ohjelmistojen tiimissä, TalentRekry- tuotteen parissa. Olen kotoisin Padasjoelta ja nykyisin asustelen Vääksyssä, josta teen töitä pääasiallisesti etänä.

Valmistuin tietojenkäsittelyn tradenomiksi Lahden ammattikorkeakoulusta vuonna 2020. Opintoihini kuului kursseja markkinoinnista ohjelmointiin. Lopulta kiinnostukseni kallistui eniten juuri ohjelmistopuolen kursseihin.

Opiskeluaikoina tein osa-aikatyötä verkkokaupan testaajana ja tiesin heti, että tätä työtä haluan tehdä. Työskentelinkin opintojeni jälkeen verkkoliiketoiminnan sovelluskonsulttina. Palo testaukseen oli kuitenkin vahvasti läsnä ja löysin ilmoituksen, jossa FCG:lle haettiin ohjelmistotestaajaa. Päätin laittaa hakemuksen ja onneksi laitoin. Nyt olen varma siitä, mitä haluan ”isona” oikeasti tehdä.

Tällä hetkellä teen manuaalitestausta FCG:n TalentRekry- tuotteeseen. Työnkuvaani kuuluu testitapausten laadintaa ja manuaalitestausta. Kommunikoin myös paljon muiden tiimiläisten kanssa, jotta saamme lopputuloksesta parhaimman mahdollisen.

FCG:n yrityskulttuurisamme on hienoa se, että kaikki ovat halukkaita auttamaan toisiaan. Olen työskennellyt täällä nyt reilun vuoden ja aina olen saanut apua, jos olen sitä tarvinnut. Töitä tehdään yhdessä ja suunnataan yhteiseen maaliin.

Hyvän elämän tekijät tarkoittaa minulle sitä, että helpotamme asiakkaidemme arkea jonkin asian tekemisessä, tai ihan vaan sitä, että meidän kanssamme on mukava asioida ja kommunikoida. Henkilökohtaisella tasolla se tarkoittaa myös sitä, että meidän työntekijöiden on mukava olla täällä töissä.

Riina Kotilainen
Riina Kotilainen
Ohjelmistotestaaja
Lähetä viesti