FCG Harri NymanRakennusmestari Harri Nyman on nimitetty FCG Finnish Consulting Groupin Rakennusterveys- ja sisäilmastopalveluiden uudeksi toimialajohtajaksi. Tamperelaissyntyinen Nyman on toiminut rakennusalan eri tehtävissä yli 30 vuotta.

Kestävä elimympäristö
Kestävä elinympäristö
Rakentaminen
Rakentaminen

Nyman on toiminut FCG:n rakennusterveys- ja sisäilmapalveluiden tiiminvetäjänä useiden vuosien ajan, viimeksi johtaen toimintaa Tampereen toimipisteessä. Nyt vastuualueeksi laajenee koko Suomen Sisäilma- ja rakennusterveysliiketoiminta ja kehitystyö.

"Liiketoimintayksikkömme on ollut nopean kasvun myötä pienessä muutoksessa koko ajan. Nyt perusta stabiloidaan, jotta voimme kehittää ja laajentaa palveluitamme", kertoo Nyman.

Viimeisen viiden vuoden ajan palvelualalle on rakennettu eettisille arvoille ja korkeaan laatuun perustuvaa toimintamallia. Kovalla työllä rakennettua toimintamallia ja arvopohjaa ei lähdetä muuttamaan. Muutamia uusia tavoitteita näkyy jo horisontissa. Oleellisena tavoitteena pyritään lisäämään yhteistyötä muiden FCG:n toimialojen kanssa.

"Tavoitteenamme on aina ollut saada rakennusten käyttäjille haitattomat olosuhteet. Lisäksi tulemme koordinoimaan asiakkaan puolesta kiinteistöhankkeita alkumetreiltä saakka aina käytön aikaiseen toimintaan, minkä tarkoituksena on helpottaa asiakkaan työkuormaa", kertoo Nyman. 

FCG:n rakennusterveys- ja sisäilmapalvelut kattavat uudis- ja korjausrakentamisen koko palveluketjun. Rakennusterveys- ja sisäilmatiimejä löytyy Helsingin, Turun, Tampereen, Jyväskylän, Kuopion sekä Vaasan toimipisteistä.

Lue lisää palvelustamme Kiinteistöt ja rakentaminen

 

Lisätietoja:

Harri Nyman, toimialajohtaja, 040 704 2269, @email 

Lauri Solin, palvelualueen johtaja, 044 704 6281, @email