FCG Pirkko SeitsaloPirkko Seitsalo on nimitetty Ympäristöselvitykset-palvelualueen uudeksi toimialajohtajaksi. Seitsalo siirtyy tehtävään Vapo Oy:ltä, jossa hän toimi energiantuotantolaitosten johtavana ympäristöasiantuntijana.

Kestävä elimympäristö
Kestävä elinympäristö
Ympäristökonsultointi
Ympäristökonsultointi

Takana on yli vuosikymmen tiukkaa kokemusta ympäristökonsultoinnista sekä energia- ja prosessiteollisuuden ympäristöselvityksistä. 

"Odotan innoissani uusia haasteita tiiminvetämisessä ja yhteistyötä monipuolisten asiantuntijoidemme kanssa", kertoo Seitsalo.

Vahvan asiantuntijataustan avulla Seitsalo pystyy avustamaan tiimiään myös itse hankkeissa. Ympäristöselvitysten parissa hän on jälleen mukana monipuolisissa ja vaihtelevissa hankkeissa ympäri Suomen.

"Koen, että konsulttipuolella pääsee olemaan kehityksen kärjessä. Uusien hankkeiden myötä oma asiantuntemus kulkee kehityksen mukana eikä jämähdä paikalleen", kertoo Seitsalo.

FCG:n ympäristöselvityspalveluihin kuuluu muun muassa ympäristövaikutusten arviointeja (YVA), ympäristölupahakemusten laatimista, meluselvityksiä, ympäristötarkkailua, vesistö- ja pohjavesipalveluita sekä luontoselvityksiä. 

Tutustu palveluumme: Ympäristökonsultointi