FCG Tia Salminen

 

Tia Salminen on aloittanut FCG:n uutena katu-, tie- ja liikennesuunnittelun toimialajohtajana 7.1. Helsingissä. Salminen siirtyy tehtävään Järvenpään kaupungilta, jossa hän toimi kunnallistekniikan suunnittelupäällikkönä.

Kestävä elimympäristö
Kestävä elinympäristö
Infra
Infra

"Tavoitteena FCG:llä on tarjota huippuluokan asiakaskokemus. Uskon, että pystyn tuomaan mukanani tarvittavaa asiakasnäkökulmaa, sillä olin pitkään tilaajapuolella", kertoo Salminen. 

Salminen odottaa innolla uuden tehtävänsä tuomia haasteita sekä kuntien ja muiden tilaajien kanssa työskentelyä. Uuden työn kautta hän pääsee tutustumaan kuntiin koko valtakunnan laajuisesti.

"Odotan, että pääsemme kehittämään alaa yhdessä kohti entistä kestävämpiä ja tehokkaampia ratkaisuja", kertoo Salminen. 

Katu-, tie- ja liikennesuunnittelun keihäänkärjiksi nostetaan kaupungillistumisen ja ilmastohaasteiden myötä korostuvat kestävät ratkaisut sekä viihtyisän, yhteisen ympäristön toteuttaminen. 

"Pyrimme ottamaan entistä paremmin kiertotalouden ja materiaalikierron mukaan suunnitteluun. Äärevöityneisiin sääolosuhteisiin taas pyritään vastaamaan muun muassa kehittämällä erilaisia hulevesiratkaisuja", kertoo Salminen. 

Salmisen alaisuudessa toimii noin kolmenkymmenen hengen asiantuntijajoukko, jota on myös tarkoitus kasvattaa. Katu-, tie- ja liikennesuunnittelupalvelut tarjoavat laadukkaita ja turvallisia ratkaisuja liikenteen ja liikkumisen haasteisiin yhteistyössä FCG:n eri alojen asiantuntijoiden kanssa. 

Lue lisää palvelustamme: Katu-, alue- ja liikennesuunnittelu

Lisätietoja:

Tia Salminen
puh. 050 587 2233
tia.salminen@fcg.fi