Uutinen

Kuntarekryn käyttö kasvaa Lapissa

Kuntarekry vahvistaa asemaansa Lapissa. Lapin maakunnan pienin kunta, Pelkosenniemi, on aloittanut Kuntarekryn asiakkaana syksyn alussa. Ensimmäinen rekrytointi on jo julkaistu palvelussa.

Kuntarekry tuo näkyvyyttä rekrytoinneille ja keikkatöille

Pelkosenniemen kunnassa on otettu Kuntarekry aktiiviseen käyttöön heti koulutuksen jälkeen. Kuntarekry tuo avoimille työpaikoille kaivattua näkyvyyttä ja sijaistenhallinnan työkalu auttaa sijaisuuksien hallinnassa.

– Päädyimme Kuntarekryyn, koska halusimme rekrytoinneille enemmän näkyvyyttä ja enemmän hyviä hakemuksia. Kuntarekry-palvelu on laajalti käytössä Lapin kunnissa, joten käyttöönotto oli siltäkin osin perusteltua. Haluamme olla mukana suositussa palvelussa. Myöhemmin syksyn aikana tulemme vielä ottamaan käyttöön sijaistenhallinnan työkalun, hallinto- ja sivistysjohtaja Riitta Savukoski kertoo tyytyväisenä.

Sijaisten hallinnan työkalussa ylläpidetään sijaisrekisteriä ja tarjotaan keikkatyötä automatisoidulla tekstiviestihaulla. Sijaisrekrytointi on osa Kuntarekry-palvelua.

Kuntarekry on kunta-alan johtava rekrytointipalvelu

Alkusyksyn muita uusia Kuntarekryn asiakkuuksia ovat Tervon kunta, Koski TL ja Siikajoen kunta. Pelkosenniemen kunnan myötä Lapin kuntaorganisaatioista lähes 90 % käyttää Kuntarekryä rekrytoinneissaan.  Kuntarekryä käyttävät 19 kunnan lisäksi IT-yritys LapIT Oy, Rovaniemen Keskuspesula Oy, Rovaniemen koulutuskuntayhtymä REDU, Lapin sairaanhoitopiiri ja Kemi-Tornion koulutuskuntayhtymä Lappia.

Kuntarekry tarjoaa asiakkaille monipuoliset työkalut rekrytoinnin eri vaiheisiin rekrymarkkinoinnista videohaastatteluihin, anonyymiin rekrytointiin ja perehdytykseen. Kuntarekryllä sijaistenhallinnointi on kustannustehokasta ja nopeaa, sillä yli 50 % sijaisuuksista täytetään Kuntarekryllä alle 5 minuutissa.

Kunta-alan rekrytoinnin kokonaispalvelu Kuntarekryä käyttää yli 350 kuntaorganisaatiota. Kuntarekryllä hoidetaan yli 30 000 rekrytointia ja melkein 200 00 sijaistarvetta vuosittain. Asiakkuuksien peitto kattaa Maarianhaminan kaupungin lisäksi Manner-Suomen Hangosta Utsjoelle ja Vaasasta Joensuuhun. Kuntarekry-palvelu täyttää tänä vuonna 10 vuotta.