Missiomme Hyvän elämän tekijät on tae sille, että olemme sitoutuneet edistämään vastuullisuutta ja kestävää kehitystä toiminnassamme. 

Vastuullisuus on keskeinen osa tekemistämme sekä toimeksiannoissa että sisäisessä toiminnassa. Visionamme on olla vastuullisin ja suurin suomalaisomistuksessa oleva konsulttiyhtiö ja kiinnostavin kehittämiskumppani. Tuemme asiakkaitamme heidän omien vastuullisuus- ja ympäristötavoitteidensa saavuttamisessa Suomessa ja maailmalla. 

Kansainvälisessä kehityskonsultoinnin asiakasprojekteissa edistämme vastuullisuutta YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti. Toimimme myös aktiivisesti vastuullisuutta edistävissä verkostoissa. 

Strategisena tavoitteenamme on vähentää hiilijalanjälkeämme ja tarjota vastuullisia ratkaisuja, joita mittaroidaan eri tavoin. 

Suunnitteluliiketoimintamme on sertifioitu ISO 14001 ja ISO 9001 laatu- ja ympäristöjohtamisen sertifikaatein. Käynnissä on myös WWF:n Green Office -järjestelmän rakentaminen, ja Helsingin toimistollemme on jo myönnetty WWF:n Green Office -sertifikaatti