FCG:n uudet vuorovaikutuskoulutukset nyt etänä

Vuorovaikutus- ja viestintäkoulutukset

Viestintä ja toimiva vuorovaikutus ovat organisaation perustoimintoja. Poikkeustilanteissa niiden merkitys vain kasvaa. Onko oman organisaatiosi viestintä tehokasta, yhdenmukaista ja selkeää? Hallitsetko asiakaspalvelutilanteet etänä? Miten yhteistyö toimii kollegoiden, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa?

Tutut viestinnän toimintatavat on pakko vaihtaa nyt monessa tilanteessa uusiin ja ottaa samalla myös tekniikka haltuun. Etupainotteinen toimintatapa vähentää yhteydenottoja ja kysymyksiä. Koulutuksistamme opit uusia tapoja viestiä, saat varmuutta ja otat haltuun uudet kanavat. Tervetuloa linjoille!

Hyvät tunne- ja vuorovaikutustaidot ovat toimivan yhteistyön kulmakiviä. Erilaisissa muutostilanteissa niiden merkitys korostuu entisestään. Poikkeusolot, joissa parhaillaan elämme, haastavat näitä taitoja aivan uudella tavalla. Tule kehittämään valmiuksiasi suoriutua kuormittavista tilanteista ja opi tekemään sujuvampaa ja tuottavampaa yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa!

Siirry koulutushakuun >

Vuorovaikutus- ja viestintäkoulutukset - Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja kysy lisää

Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojakäytäntömme.
21814.jpg
Tarja
Isola
Koulutuspäällikkö, Koulutus ja tapahtumapalvelut
+358 40 450 86 44