BrandPhoto_FCG_PREMIUM_1920x360.jpg

Ympäristötiimimme kasvaa ja etsii vahvistuksia!

Etsikö merkityksellistä työtä ympäristökonsultoinnin parissa? Innostaako sinua ajatus paremman maailman rakentamisesta huippuasiantuntevassa, mutta silti rennossa työyhteisössä? Jos vastauksesi on kyllä, niin olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta lisää.

Etsimme nyt useita ympäristökonsultoinnin osaajia! Tutustu avoimena oleviin tehtäviin ja lue lisää FCG:läisten ajatuksista meillä työskentelystä. Olisitko sinä yksi meistä?

MITÄ TARJOAMME?
tekninen-lautakunta-koulutukset-fcg
Biologi / Johtava asiantuntija

Etsimme biologia / johtavaa asiantuntijaa arvioimaan hankkeiden vaikutuksia luonnolle, ohjeistamaan muita biologeja hankkeissa sekä tukemaan asiakkaitamme ja vuorovaikuttamaan muiden sidosryhmien kanssa. Olisitko oikea henkilö meille?

ymparisto-lautakunnat-koulutus-fcg
Biologi / Johtava linnustoasiantuntija

Luontotiimissämme on nyt paikka biologille / johtavalle linnustoasiantuntijalle. Tässä roolissa vastaat ympäristövaikutusten arviointihankkeissa linnusto-osuuksista sekä ohjaat muita maastossa työskenteleviä asiantuntijoita. Olisimmeko hyvä match?

FCG Luontoselvitykset
Projektipäällikkö ympäristövaikutusten arviointihankkeisiin

Etsimme projektipäällikköä, joka pystyy johtamaan vaativiakin YVA-hankkeita ja toimimaan erilaisissa ympäristökonsultoinnin asiantuntijatehtävissä. Jos olet kokenut projektipäällikkö YVA-ymmärryksellä, tämä tehtävä on sinua varten!

rakennuslautakunta-koulutukset-fcg
Tiimipäällikkö, Ympäristöasiantuntijat

Etsimme tiimipäällikköä täysin uuteen rooliin luotsaamaan Ympäristöasiantuntijoiden tiimiä. Jos olet erinomainen ihmisten johtaja, joka ymmärtää ympäristökonsultoinnin alaa, saatat olla etsimämme ihminen.

fcg-digikanava-hyvinvointialuepaattajapalvelu
Tiimipäällikkö, Luontotiimi

Etsimme kasvaneeseen luontoselvityksiä ja -kartoituksia tekevään Luontotiimiimme uuteen rooliin tiimipäällikköä. Jos hallitset luontoselvitysten maailman ja haluat rakentaa parempaa työelämää FCG:n asiantuntijoille, tämä voisi olla sinulle innostava uusi askel!

Marja Nuottajärvi
Töissä meillä: Marja Nuottajärvi, asiakkuusvastaava, Ympäristöselvitykset


"FCG on yrityksenä mukana erilaisissa murrostilanteissa, joista vihreä siirtymä ja energiamurros työllistävät tiimiämme tällä hetkellä todella paljon."

Ella-656x336.png
Töissä meillä: Ella Paasilinna, nuorempi asiantuntija, Ympäristöselvitykset


”FCG on hyvä paikka oman unelmaduunin löytämiseen – monipuolisessa talossa on paljon kehittymismahdollisuuksia.”

FCG Ympäristökonsultointi
Asiakkaitamme: Espoon kaupunki

Espoon kaupungin strategiassa yksi tärkeimpiä tavoitteita on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. FCG:n monialainen tiimi laati jalkapallostadionin kaava-alueen hiilineutraaliussuunnitelman Espoon kaupungin ilmastotavoittedien edistämiseksi.

FCG Ympäristövaikutusten arviointi (YVA) ja luvitus
Asiakkaitamme: Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymä

FCG auttoi Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymää määrittelemään hiilijalanjälkensä Päijät-Hämeen SOTE-palvelutuotannossa. Loppuraportissa tuotiin esille suosituksia, mitä muutoksia he voivat tehdä hiilijalanjälkensä vähentämiseksi.