Aamukahvi

FCG:n Aamukahvit: Digiverkostohanke – digitalisaatio kuntatalouden tasapainottajana

Lataa alta maksuton webinaaritallenne!

Digiverkostohanke tulee taas! Tule mukaan kuulemaan aiheesta FCG:n maksuttomaan aamukahviwebinaariin.

Digiverkostohanke on käytännönläheinen, ajankohtaisia ja kiinnostavia sisältöjä sekä digitalisaation edistämisen työkaluja tarjoava vuoden mittainen kokonaisuus, joka sisältää kaikille yhteisiä ja kuntakohtaista toimenpiteitä sekä verkostoitumismahdollisuuksia.  Digiverkostohanke tukee kuntastrategioiden digitalisaatiotavoitteiden saavuttamista ja talouden tasapainottamista, käsittäen kaikki kunnan toimialat. Kuntakohtaiset toimenpiteet tähtäävät kunnan oman Digitiekartan valmistumiseen verkostohankkeen aikana.

Digiverkostohanke toteutettiin ensimmäisen kerran vuosina 2023–2024, jolloin mukana oli 18 kuntaa ja yksi viiden kunnan seutukunta. Digiverkostohanke 2 on suunnattu kunnille, jotka kaipaavat tukea ja verkostoja digitalisaation edistämiseen ja hyötyjen konkretisoimiseen.

Digiverkostohankkeen sisällöistä vastaavat Kuntaliiton, FCG:n ja yhteistyökumppaneiden kokeneet asiantuntijat. Aamukahveilla hanketta esittelee FCG:n johtava konsultti Toni Auvinen.

FCG:n virtuaaliset Aamukahvit on maksuton webinaarisarja, jonka vaihtuvat teemat tarjoavat ajankohtaista tietoa eri toimialojen johdolle ja asiantuntijoille.

Toni Auvinen
Toni Auvinen
Johtava konsultti & asiakkuuspäällikkö
Lähetä viesti