Sosiaali- ja terveyspalvelut

Hyvinvointialueiden kehittäminen edellyttää yhteistyöllä karttuvaa osaamista, uudenlaista ajattelua sekä tuoreita näkökulmia

Hyvinvointialueiden kehittäminen edellyttää yhteistyöllä karttuvaa osaamista, uudenlaista ajattelua sekä tuoreita näkökulmia. Ymmärrämme luottokumppanin tavoin asiakkaidemme arjen haasteita ja tartumme rohkeasti toiminnan uudistamisen haasteeseen.

Laaja-alaiset palvelut hyvinvointialueille ja yksityiselle sektorille

Korkealaatuiset sote-konsultoinnin palvelumme kattavat kaikki sosiaali- ja terveysalan kehittämistarpeet. Olemme hyvinvointialueille luottokumppani, jonka kanssa suunnitella kestävää taloutta, kehittää strategioita ja johtamista tai parantaa palveluja. Autamme myös yksityisen sektorin toimijoita: lue esimerkiksi, miten koulutuksemme ja työpajamme hyödyttivät Gubbea hyvinvointialueille tarjottavien palveluiden suunnittelussa.

“TUVA-analyysista oli meille paljon apua. Jatkossa saamme kohdennettua palvelua oikein, jolloin asiakas on tarpeenmukaisessa palvelussa. Tämä tuo myös pidemmällä aikavälillä kustannussäästöjä.” – Terhi Leskinen, Nokian kaupunki

Olemme vuosikymmenten kokemuksella paras kumppani sote-sektorin muutoksessa, ja nojaamme kaikessa työssämme vastuullisesti faktaan. Asiakkaanamme hyödyt mm. kehittämistämme ainutlaatuisista tiedolla johtamisen menetelmistä sekä monipuolisista tietoaineistoistamme, joihin pohjaten niin hyvinvointialueet kuin yritykset voivat tehdä tietoon pohjaavia ja tulevaisuutta rakentavia päätöksiä.

”Olemme olleet FCG:n tekemään selvitykseen tyytyväisiä, sillä sen avulla saimme tarkennettua ja verifioitua, missä ongelma piilee.” – Denis Strandell, Hangon kaupunki

Lue lisää tarjoamistamme palveluista

Meiltä löytyy ainutlaatuinen palveluvalikoima hyvinvointialueille – aina talouskonsultoinnista strategiatyöhön ja kiinteistöjen hallinnasta palveluverkkoselvityksiin.

Henkilöstön pysyvyys, työhyvinvointi ja tiedon tarkoituksenmukainen hyödyntäminen ovat sote-johtamisen ydinkysymyksiä. Asiantuntijamme tukevat hyvinvointialueita näiden teemojen kehittämisessä.

Casemix-tuotteet eli asiakas- ja potilasluokittelujärjestelmät mahdollistavat hyvinvointialueiden tiedolla johtamisen. Niiden avulla sote-palvelutuotannossa rutiininomaisesti kirjattavaa tietoa jalostetaan yhdistämällä sitä kustannustietoihin.

FCG on kehittänyt ja edustaa useita eri potilas- ja asiakasryhmille suunnattuja mittareita ja menetelmiä. Niiden avulla asiakaslähtöisten sote-palveluiden suunnittelu onnistuu.

Emma Kajander
Emma Kajander
Liiketoimintajohtaja, Sote ja hyvinvointi
Lähetä viesti
Kaipaatko lisätietoja? Täytä lomake ja olemme yhteydessä.

Kaipaatko lisätietoja? Täytä lomake ja olemme yhteydessä.