FCG tutuksi

FCG on suomalainen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Tavoitteenamme on ratkaista ratkaisematon ja kehittää paremmaksi palaset, joista rakentuu hyvä elämä. Uniikki ymmärrys tulevasta syntyy ihmisistämme, asiakkaistamme ja teknologiasta. Tietoon pohjautuva suunnittelu ja vastuullisuuden edelläkävijyys kasvattavat ratkaisukykyämme ja auttavat meitä luomaan parempaa elämää Suomessa ja maailmalla.  

Päivittäisessä työssämme konsultoimme, koulutamme ja tuotamme ratkaisuja kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani kestävän ympäristön, hyvän hallinnon ja koulutuksen kehittämisessä. Työskentelemme myös kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää kehittyvissä maissa.  

Ihmisjoukko kuvattuna suojatiellä ylhäältä päin

Uniikki ymmärrys tulevasta syntyy ihmisistämme, asiakkaistamme ja teknologiasta. Tietoon pohjautuva suunnittelu ja vastuullisuuden edelläkävijyys kasvattavat ratkaisukykyämme ja auttavat meitä luomaan parempaa elämää Suomessa ja maailmalla.

Näkymä puun latvoista taivasta vasten

Kestävämmän maailman rakentaminen Suomessa, paikalliselta tasolta aina julkishallintoon asti on FCG:ssä kaiken tekemisen ytimessä.