FCG tutuksi

FCG on suomalainen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Tavoitteenamme on ratkaista ratkaisematon ja kehittää paremmaksi palaset, joista rakentuu hyvä elämä. Uniikki ymmärrys tulevasta syntyy ihmisistämme, asiakkaistamme ja teknologiasta. Tietoon pohjautuva suunnittelu ja vastuullisuuden edelläkävijyys kasvattavat ratkaisukykyämme ja auttavat meitä luomaan parempaa elämää Suomessa ja maailmalla.  

Päivittäisessä työssämme konsultoimme, koulutamme ja tuotamme ratkaisuja kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani kestävän ympäristön, hyvän hallinnon ja koulutuksen kehittämisessä. Työskentelemme myös kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää kehittyvissä maissa.  

Asiakkaamme kaipaavat ratkaisujen lisäksi ymmärtäjää, innostajaa, tekijää ja näkökulman tuojaa. Luottokumppania, jonka kanssa tulevaisuuden tarpeet ja haasteet kohdataan yhdessä.

Ymmärrämme asiakkaidemme arkea ja sitä, ettei helppoja ratkaisuja ole aina tarjolla. Lisäämme asiakkaidemme osaamista ja pidämme huolen siitä, että yhteistyössä syntyy uutta ajattelua. Uskomme, että kestävillä ja inhimillisillä palveluilla teemme Suomesta paremman paikan elää.

Näkymä puun latvoista taivasta vasten

Kestävämmän maailman rakentaminen Suomessa, paikalliselta tasolta aina julkishallintoon asti on FCG:ssä kaiken tekemisen ytimessä.