Elinkeinot ja aluekehitys

Elinvoimainen alue hyödyttää niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Viitoitamme potentiaalisimmat kehityssuunnat ja tuemme kuntia muutoksessa.

Valaistuja toimistorakennuksen ikkunoita pimeällä

Kaupungistumisen aiheuttamat muutokset näkyvät Suomessa ja maailmalla. Samalla kun kaupungeissa etsitään ratkaisuja yhä tiiviimpään asumiseen, pohditaan toisaalla, miten houkuttaa työikäisiä asukkaita ylläpitämään yhteiskunnalle välttämättömiä palveluja.  

Tutustu palveluihimme:

Elinvoimaisuus rakentuu alueellisille vahvuuksille

Asiantuntemuksemme ja pitkä kokemuksemme kuntasektorin kehityshankkeiden parissa tekevät meistä luontevan kumppanin elinvoimaisuutta kehittämään. Laaja toimistoverkkomme Suomessa mahdollistaa läheisen yhteistyön asiakkaidemme kanssa. Paikallistuntemus parantaa myös projektien laatua – rakennamme alueellisten vahvuuksien päälle. 

Kehitämme alueita monipuolisesti 

Lähestymme aluekehitystä monesta tulosuunnasta. Konsultoimme elinvoiman johtamisen kysymyksissä ja tarjoamme myös taloudellista osaamistamme projektien tueksi. Kiinteistöveroselvitysten kautta tilkitään kunnan vuotava veropohja varmistamalla, että kaikki kiinteistöverot tulevat maksetuiksi. 

Matkailun kehittäminen keskittyy lisäämään houkuttelevuutta turismin näkökulmasta, kun taas kiinteistökehittämisen fokuksessa ovat alueen olemassa ja suunnitteilla olevat kiinteistöt. Asiantuntijamme tukevat myös hankekehityksessä ja rahoituksen hankkimisessa, mahdollistaen laajemmat, ulkopuolista rahoitusta edellyttävät kehityshankkeet. Henkilöliikenteen välityspalvelut tukevat muutoksessa kohti älykkäitä ja kestävämpiä kunnallispalveluita. 

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme – kerromme mielellämme lisää!

Jan Tvrdy
Jan Tvrdy
Liiketoimintajohtaja, Kaupunkisuunnittelu
Kimmo Haapasalo
Kimmo Haapasalo
Johtaja, Johtaminen ja talous