Kiinteistökehittäminen

Olemme luottokumppani kaikissa kiinteistökehittämisen tarpeissa. Tarjoamme uusia näkökulmia ja vankan kokemuksemme asiakkaidemme tueksi kestävien kiinteistöpäätösten tekemiseen.

Taitorakenteet

Olemme luottokumppani kaikissa kiinteistökehittämisen tarpeissa. Tarjoamme uusia näkökulmia ja vankan kokemuksemme asiakkaidemme tueksi kestävien kiinteistöpäätösten tekemiseen.

Kuljemme rinnalla kaikissa kiinteistökysymyksissä

Kestävällä kiinteistökehittämisellä varmistamme, että rakennukset palvelevat tarkoitustaan myös tulevaisuudessa. FCG on johtava kiinteistökonsultoinnin kumppani niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille. Autamme tekemään vastuullisia, tietoon pohjaavia ja taloudellisesti kestäviä päätöksiä läpi kiinteistöjen elinkaaren.

Meiltä löydät kaikki kiinteistösi kehittäjät saman katon alta: vahvistamme tiimiä tarvittaessa esimerkiksi rakentamisen, arkkitehtuurin tai teknisen suunnittelun osaajillamme.

Toimialansa läpikotaisin tunteva tiimimme auttaa tunnistamaan oikean tien kiinteistöllesi monien vaihtoehtojen joukosta. Olemme asiantunteva kumppani niin kiinteistösijoittajille, kiinteistöjen omistajille, vuokralaisille, julkiselle sektorille kuin urakoitsijoille. Pyrimme kaikessa työssämme kohti yhä vastuullisempia ratkaisuja.

Monialainen osaajajoukko kiinteistöjäsi kehittämässä

Meillä FCG:llä on erinomaiset valmiudet tarjota asiakkaillemme luotettavaa tietoa kiinteistöjä koskevaa päätöksentekoa varten. Työryhmissämme työskentelee mm. arkkitehteja, sisustus- ja maisema-arkkitehteja, suunnittelumaantieteilijöitä, rakennusterveysasiantuntijoita, paikkatietoasiantuntijoita, maanmittausinsinöörejä sekä LVI-, infra- ja rakenneteknisiä asiantuntijoita. Asiakkaamme voi aina luottaa siihen, että suunnitelmat on tehty alan korkeimpien standardien mukaisesti.

Lue lisää tarjoamistamme palveluista

Tarjoamme asiantuntijatukea kaikkiin kiinteistöjohtamisen kysymyksiin, etsit sitten strategisen tai teknisen tason kumppania. Palvelemme sekä yksityistä että julkista sektoria.

Punatiilinen rakennus

Ymmärtämällä kiinteistöjen kokonaiskuvan hyvinvointialueen on helpompi tehdä kiinteistökantaansa tarvittavia sopeutuksia tai muokkauksia. Tarjoamme koko kiinteistökannan kattavia sekä yksittäisiä kiinteistöjä koskevia kuntoarvioita ja korjaussuunnitelmia hyvinvointialueiden kiinteistöjohtamisen tueksi.

Kunnat ja kiinteistöt -verkostohanke

Kunnat ja kiinteistöt -verkostohanke on Kuntaliiton, Senaatin, kuntien ja FCG:n yhteistyönä toteutettava kokonaisuus.

Hyvinvointialueiden palveluverkkoratkaisujen myötä kunnat kohtaavat merkittävän haasteen, kun suuri määrä sote-kiinteistöjä uhkaa jäädä tyhjilleen. Hyvinvointialueet neuvottelevat kuntien kanssa uusista vuokrasopimuksista ja vuokratasoista vuodesta 2024 alkaen.

Jan Tapper
Jan Tapper
Liiketoimintajohtaja, Kiinteistöt
Lähetä viesti
Haluaisitko kuulla lisää kiinteistökonsultoinnin palveluistamme?

Haluaisitko kuulla lisää kiinteistökonsultoinnin palveluistamme?