Koulutukset

Osaamisen kehittäminen ja ylläpitäminen ovat osa modernia työelämää. Kun haluat viedä oman tai organisaatiosi osaamisen uudelle tasolle, voit valita monipuolisesta tarjonnastamme sopivimman kokonaisuuden.  

Tilaa FCG koulutusten ja tapahtumien uutiskirje

Haluatko saada tietoa FCG:n koulutuksista ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi?

New call-to-action

Tutustu palveluihimme

FCG:n koulutuksissa ja tapahtumissa vahvistat osaamistasi lähitilaisuuksissa ja verkostoidut muiden osaajien kanssa. Voit päivittää tietojasi tehokkaasti myös etäyhteyksin webinaarissa, verkkokurssilla tai halutessasi suorittaa laajemman koulutus- tai valmennusohjelman. Räätälöimme myös organisaatiokohtaisia tilauskoulutuksia. 

Koulutuksistamme ja tapahtumistamme saat aina ajankohtaista tietoa ja ammatillista osaamistasi tukevaa sisältöä. Laaja asiantuntijaverkostomme kattaa FCG:n omia ja muita kunta-alan huippuasiantuntijoita. Alansa parhaat asiantuntijat ja vankka asiakastuntemus takaavat koulutusten ja tapahtumien korkean laadun.

Vahva julkishallinnon osaaminen ja todistetusti laadukas asiakaspalvelu tekevät meistä kunta-alan johtavan täydennyskouluttajan.  

Voit osallistua tilaisuuksiimme työskentelitpä sitten kuntaorganisaatiossa, hyvinvointialueella, seurakunnassa tai yrityksessä. Tapahtumat, webinaarit, verkkokurssit ja lähikoulutukset tukevat ammatillisesti eri alojen asiantuntijatehtäviä, johtamista, esihenkilö- ja luottamushenkilötyötä.

Valitse koulutukset ja tapahtumat kiinnostuksesi mukaan:

Vi erbjuder även utbildningar på svenska.


Etsitkö jotain tiettyä?

Tuotamme vuosittain lähes 600 koulutustilaisuutta julkisen sektorin eri toimialoille. Tutustu kattavaan tarjontaan koulutus- ja tapahtumakalenterissamme ja tule paikan päälle jakamaan kokemuksia, vahvistamaan omaa osaamista ja kehittämään parempia ratkaisuja yhdessä kollegojen kanssa.

Seuraamme huolella asiakaspalautteita ja -toiveita. Muokkaamme koulutusten ja tapahtumien sisältöjä, tuomme valikoimaan kokonaan uusia vaihtoehtoja ja tarjoamme samaa sisältöä useammassa osallistumismuodossa. Etkö löytänyt etsimääsi? Jätä meille vinkki aiheesta, josta haluaisit kuulla koulutuksissamme.


Kysy lisää asiantuntijaltamme!

Essi Koskenvesa
Essi Koskenvesa
Liiketoimintajohtaja, Koulutus- ja tapahtumapalvelut
Lähetä viesti