Digitaalinen oppiminen

Kehitä osaamistasi verkossa.

Kouluttautuminen ja uuden oppiminen hoituvat tänä päivänä kätevästi verkossa. Meiltä löydät satoja etäkoulutuksia ja kymmeniä verkkokoulutuksia, joiden avulla kehittää osaamistasi paikasta riippumatta. Uusi FCG Digikanava -koulutusportaali puolestaan tarjoaa kunnille ja hyvinvointialueille mahdollisuuden organisaatioonsa kuuluvien henkilöiden jatkuvaan verkkokouluttamiseen.

Digitaalinen oppiminen innostaa uuteen 

Digitaaliset oppimisalustat sopivat joustavuutta ja nykyaikaisia työkaluja arvostavalle oman osaamisensa kehittäjälle. Meiltä löytyy digitaalisia kouluttautumismahdollisuuksia sekä yksittäisen kouluttautujan että koko organisaatiolle koulutuspakettia etsivän tarpeisiin.  

Satojen etäkoulutustemme joukosta löydät vastauksen useimpiin osaamistarpeisiin. Tuotamme vuosittain lähes 400 etäkoulutusta julkisen sektorin eri toimialoille. Tutustu kattavaan tarjontaan koulutus- ja tapahtumakalenterissamme. 

Verkkokoulutuksiimme on jatkuva ilmoittautuminen: kurssimaksun maksamisen jälkeen koulutussisältö on käytettävissäsi koulutuskohtaisesti määritetyn ajan. Näin kurssin suorittaminen on mahdollista joustavasti oman aikataulusi puitteissa. Verkkokoulutuksiin voi ilmoittautua yksin tai ryhmänä. 

Mikäli etsit koulutuspakettia, johon organisaatiosi jäsenillä on jatkuva pääsy, on FCG Digikanava oikea ratkaisu. Digikanava mahdollistaa pääsyn tällä hetkellä neljään eri koulutuskokonaisuuteen, palvellen niin päättäjiä, esihenkilöitä kuin lastensuojelun ammattilaisia.  

Digikanava on FCG:n kehittämä moderni SaaS-pohjainen koulutusalusta, jonka suunnittelussa on huomioitu erityisesti kuntien ja hyvinvointialueiden tarpeet. Digikanavan lisenssillä saat organisaatiosi jatkuvaan käyttöön loistavia koulutuskokonaisuuksia: 

  • Kuntapäättäjä 
  • Hyvinvointialuepäättäjä 
  • Esihenkilön tuki 
  • Lastensuojelun huippuosaaja 

Suorita verkkokursseja silloin, kun sinulle sopii – ajasta ja paikasta riippumatta. Laaja verkkokurssivalikoimamme kattaa kymmeniä aiheita ja tekee oppimisesta innostavaa ja joustavaa. 

Kysy lisää asiantuntijaltamme!

Leena-Kaisa Pantsu
Leena-Kaisa Pantsu
Asiakkuuspäällikkö
Lähetä viesti