Johtaminen

Organisaatiot koosta riippumatta ansaitsevat parasta mahdollista johtamista – meidän avullamme se onnistuu. Laadukkaalla johtamisella strategiat muuttuvat todeksi ja toiminta pysyy taloudellisissa raameissaan.

Organisaatiot koosta riippumatta ansaitsevat parasta mahdollista johtamista – meidän avullamme se onnistuu. Laadukkaalla johtamisella strategiat muuttuvat todeksi ja toiminta pysyy taloudellisissa raameissaan.

Kumppanisi kaikissa johtamisen kysymyksissä

FCG:llä on vankka kokemus erityisesti julkisten ja julkisomisteisten organisaatioiden johdon konsultoinnista. Meillä on pitkä kokemus kuntien ja kuntayhtymien strategisesta kehittämisestä, ja toimimme myös useiden hyvinvointialueiden kumppanina uusien johtamiskäytäntöjen suunnittelussa ja toimeenpanossa. Julkisen sektorin lisäksi palvelemme myös yksityisen sektorin toimijoita. Lukuisat muutosprosessit on saatettu tuellamme turvallisesti maaliin.

“Yhteistyö FCG:n kanssa oli mutkatonta ja strukturoitua. Työn tuloksena saatiin aikaan konkreettinen strategiakirja, josta on hyvä jatkaa ja uskon, että se tulee palvelemaan meitä hyvin.” – Jari Hytönen, Tilikunta Oy:n toimitusjohtaja

Etsitpä sitten kumppania kuntastrategian uudistamiseen, henkilöstöjohtamisen hiomiseen tai ilmasto- ja kestävyysjohtamisen kehittämiseen, meiltä löydät asiantuntevan tiimin tueksesi. Autamme myös esimerkiksi omistajaohjauksen ja konsernijohtamisen, kaksoisjohtamisen sekä organisaatiorakenteen uudistamisen kysymyksissä. Laaja palvelutarjontamme kattaa kaikki johtamisen kehitysalueet. Tutustu palveluihimme tarkemmin tai ota suoraan yhteys asiantuntijaamme, niin räätälöidään yhdessä juuri teille sopiva ratkaisu.

Hyvässäkin johtamisessa on aina kehityspotentiaalia. Koko organisaatio hyötyy, kun yhteistyöhön löydetään uusia, entistä toimivampia keinoja. Selvitämme johtamisen nykytilan ja tuemme muutoksessa eteenpäin.

Organisaation tärkein työkalu on toimiva strategia. Siihen pohjaavat myös muut organisaatiokehittämisen osa-alueet, joiden avulla aikaansaadaan suuriakin muutoksia. Meiltä saat asiantuntijatukea organisaation kehittämisen hankkeisiin.

Ilman luotettavaa tietoa ei voi tehdä hyviä päätöksiä. Autamme kehittämään julkisen sektorin organisaatioita tuottamalla laadukasta tietoa johtamisen tueksi.

Henkilöstön pysyvyys, työhyvinvointi ja tiedon tarkoituksenmukainen hyödyntäminen ovat sote-johtamisen ydinkysymyksiä. Asiantuntijamme tukevat hyvinvointialueita näiden teemojen kehittämisessä.

Viisaasti ja ajoissa reagoiva organisaatio turvaa parhaiten terveen taloutensa ja elinvoimansa. Autamme oikeiden ratkaisujen löytämisessä myös silloin, kun helppoja vastauksia tai ratkaisuja ei ole.

Kiinteistöjohtaminen tarkoittaa organisaation hallinnassa olevan kiinteistökannan johtamista. Kiinteistöt muodostavat merkittävän osan kansallisvarallisuudestamme – sillä on siis väliä, kuinka niitä hoidetaan.

Prosessikuvaukset ovat olleet keskeinen työkalu monilla aloilla aina teollisesta vallankumouksesta lähtien.

Prosessikuvausten avulla voidaan etsiä ja löytää vastauksia keskeisiin kysymyksiin: teemmekö tavoitteissa määriteltyjä oikeita asioita oikein, oikea-aikaisesti, oikealla työnjaolla, tehokkaasti ja ennen kaikkea vaikuttavasti?

Pyydä tarjous tai lisätietoja asiantuntijoiltamme

Pyydä tarjous tai lisätietoja asiantuntijoiltamme