Johtaminen

Organisaation tärkeimpiä voimavaroja on hyvä johtaminen – erityisesti murrosvaiheissa. Vakaalla pohjalla oleva kuntatalous taas luo edellytykset hyvälle elämälle maailman muuttuessa.

Kaksi henkilöä kävelemässä valaistussa tunnelissa

Kunnat, kuntayhtiöt sekä muut julkiset organisaatiot kohtaavat tänä päivänä yhä moninaisempia haasteita. Kun toimintaympäristö on jatkuvassa muutoksessa ja resursseja on rajallisesti, on entistä tärkeämpää, että koko organisaatio etenee kohti yhteisiä tavoitteita. Laadukkaalla johtamisella strategiat muuttuvat todeksi ja toiminta pysyy taloudellisissa raameissaan. 

Julkiset organisaatiot ansaitsevat parasta mahdollista johtamista 

Meillä FCG:llä on vahva kokemus erityisesti julkisten sekä julkisomisteisten organisaatioiden johdon konsultoinnista. Yhdessä asiakkaidemme kanssa haluamme olla mukana kehittämässä yhä vahvempia julkisia organisaatioita ja toimivampia johtamiskäytäntöjä. Työmme jälki näkyy kymmenien kuntien, kuntayhtymien, kuntaomisteisten yhtiöiden ja hyvinvointialueiden strategioissa sekä valtuustojen ja hallitusten työskentelykäytännöissä.

Lukuisat muutosprosessit on saatettu tuellamme turvallisesti maaliin. Käytössämme ovat kaikkien manner-Suomen kuntien tiedot, joten talous- ja toiminta-analyysiemme avulla saat helposti vertailtua omaa kuntaasi vaikkapa naapuriin tai muuhun verrokkiin. 

Kumppanisi julkisen sektorin johtamisen kysymyksissä 

Palvelemme organisaatioiden kehittämisen jokaisella tasolla: aina johtamisen arvioinneista talouskonsultointiin, ja työn tuottavuuden parantamisesta ilmastojohtamiseen. Luomme strategioita, jotka johdattavat kohti kestävää tulevaisuutta vaihe vaiheelta. Talous- ja toiminta-analyysimme tarjoavat monipuolisen kuvan kunnan taloudesta ja siihen vaikuttavista tekijöistä.  

Koulutamme johtoryhmiä, selvitämme henkilöstökokemuksia ja tuotamme talouslaskelmat toiminnan sopeuttamista varten. Annamme avaimet myös kunnan elinvoiman johtamiseen. Kokeneet asiantuntijamme ovat apuna kaikissa johtamisen kehityshankkeissa.

Haluatko jutella kanssamme?

Varaa maksuton konsultaatiotapaaminen ja pohditaan yhdessä, millaista johtamisen kehittämistä juuri sinun organisaatiosi kaipaa!

Tunnemme FCG:llä  myös kuntayhtiöiden toimintamaailman kuin omat taskumme.

Olemme koonneet yhteen kuntayhtiöille tarkoitettuja johtamisen ja organisaation kehittämisen palveluitamme.

Tarjoamme työllisyysalueille sekä yksittäisille kunnille monipuolista asiantuntemusta TE24-uudistuksen toteuttamisessa. Olipa haasteena muutoksen johtaminen, palvelukokonaisuuksien luominen, vaikuttavuuden mittaaminen tai uudistuksesta viestiminen, asiantuntijamme tarjoavat hankaliin pulmiin selkeitä ja toimivia ratkaisuja.


Ota yhteyttä asiantuntijaamme:

Kimmo Haapasalo
Kimmo Haapasalo
Johtaja, Johtaminen ja talous
Lähetä viesti