Palvelut

Kaksi henkilöä kävelemässä valaistussa tunnelissa

Olemme tehneet uusiutuvaan energiaan liittyviä suunnittelu- ja konsultointitehtäviä yli kymmenen vuoden ajan, ja tuulivoima-alalla olemme Suomen kokeneimpia kärkitoimijoita. Tavoitteenamme on suunnitella hankkeet kestävällä periaatteella sekä hallita hankkeiden riskejä, kustannuksia ja laatua asiakkaamme tarpeiden mukaisesti.

Olemme Suomen johtavia toimijoita ympäristökonsultoinnissa. Monipuolinen osaamisemme mahdollistaa kattavien ja suunnittelua tukevien vaikutusarvioiden laatimisen. Suunnittelemme ympäristön kannalta kestävät, yhteisön kannalta hyväksyttävät ja kustannustehokkaat ratkaisut kuhunkin tarpeeseen. Tavoitteemme on luoda kokonaisuuksia, joissa ihmisen toiminta ja ympäristö voivat sulautua yhteen kestävällä tavalla.

Tapahtuma ja -koulutusvalikoimastamme löydät etsimäsi, halusitpa sitten viettää päivän verkostoituen alasi muiden osaajien kanssa, päivittää osaamistasi tehokkaasti etäyhteyksin tai suorittaa laajemman koulutus- tai valmennusohjelman. Räätälöimme myös organisaatiokohtaisia tilauskoulutuksia.

Valaistut rakennuksen ikkunat pimeässä kaupunkiympäristössä

Meiltä löydät asiantuntijat avuksesi kaikkiin rakentamisen ja kiinteistökehittämisen hankkeisiin. Rakentamisen ensiaskeleihin tarjoamme tukea arkkitehtipalveluista suunnittelutyöhön asti, olipa kyse sitten rakenne-, LVIA- tai sähkö- ja valaistussuunnittelusta.

Asuinalue ja metsää kuvattuna ilmasta

Meiltä FCG:ltä löydät kaikki kaupunkisuunnittelun ammattilaiset saman katon alta. Kehitämme infraa, älykkäitä liikennepalveluja sekä toimivaa vesihuoltoa. Tarjoamme kokonaisvaltaisia yhdyskuntasuunnittelupalveluita aina kaupunkiarkkitehtuurin ja maankäytön suunnitelmista maisemasuunnitteluun sekä tutkimus- ja kehityshankkeisiin. Hankkeiden mittakaava vaihtelee maakunta- ja seututasolta tontinkäyttösuunnitteluun sekä kortteleiden ja rakennusten hahmotteluun täydentyvässä kaupunkiympäristössä.

Väkijoukko ylittämässä tietä

Asiantuntemuksemme ja pitkä kokemuksemme kuntasektorin kehityshankkeiden parissa tekevät meistä luontevan kumppanin elinvoimaisuutta kehittämään. Laaja toimistoverkkomme Suomessa mahdollistaa läheisen yhteistyön asiakkaidemme kanssa. Paikallistuntemus parantaa myös projektien laatua – rakennamme alueellisten vahvuuksien päälle

Asiantuntijapalvelumme kattavat sosiaali- ja terveysalan konsultoinnin koko sen laajuudessa. Tunnemme niin erikoissairaanhoidon kuin perustason palvelut. Autamme asiakkaitamme yhtä lailla sosiaalipalveluiden kuin talouden haastavissa kysymyksissä. Palveluitamme ovat mm. tuki ja suositukset sote-palveluiden hyvän johtamiseen huomioiden sekä tietojohtamisen kysymykset että arvostava ihmisten johtaminen, vaikuttavien ja asiakaslähtöisen palveluiden kehittäminen, sote-palvelutuotannon ympäristövaikutusten arvioiti sekä strateginen työkykyjohtaminen.

Kaksi henkilöä kävelemässä valaistussa tunnelissa

Meillä FCG:llä on vahva kokemus erityisesti julkisten sekä julkisomisteisten organisaatioiden johdon konsultoinnista. Yhdessä asiakkaidemme kanssa haluamme olla mukana kehittämässä yhä vahvempia julkisia organisaatioita ja toimivampia johtamiskäytäntöjä. Työmme jälki näkyy kymmenien kuntien ja kuntayhtymien ja hyvinvointialueiden strategioissa sekä valtuustojen ja hallitusten työskentelykäytännöissä. Lukuisat muutosprosessit on saatettu tuellamme turvallisesti maaliin. Käytössämme ovat kaikkien manner-Suomen kuntien tiedot, joten talous- ja toiminta-analyysiemme avulla saat helposti vertailtua omaa kuntaasi vaikkapa naapuriin tai muuhun verrokkiin.