Kiinteistöt ja rakentaminen

Muuttuva maailma muovaa myös tapojamme luoda ja käyttää tiloja. Kestävällä suunnittelulla ja kiinteistökehittämisellä varmistamme, että rakennukset palvelevat tarkoitustaan myös tulevaisuudessa.

Valaistuja toimistorakennuksen ikkunoita pimeällä

Vietämme suuren osan ajastamme sisätiloissa. Oikein rakennetut, toimivat ja turvalliset sisätilat tukevat hyvinvointia, palvelevat tarkoitustaan ja mahdollistavat tilojen monipuolisen käytön myös maailman muuttuessa.

Tutustu palveluihimme

Kaikki kiinteistösi kehittäjät saman katon alta 

Meiltä löydät asiantuntijat avuksesi kaikkiin rakentamisen ja kiinteistökehittämisen hankkeisiin. Rakentamisen ensiaskeleihin tarjoamme tukea arkkitehtipalveluista suunnittelutyöhön asti, olipa kyse sitten rakenne-, LVIA- tai sähkö- ja valaistussuunnittelusta.  

Valvomme ja toimimme laadunvarmistajina erilaajuisissa rakennushankkeissa. Parannamme projektien tiedonhallintaa BIM- ja XR-palvelujen avulla, ja tuotamme päätöksentekoa helpottavia elinkaari-, hiilijalanjälki- ja kustannuslaskelmia. Kun kaipaat tilannekuvaa yhden tai useamman kiinteistösi tilasta tai rakennusterveydestä, asiantuntijoidemme tuottamat tutkimukset ja kartoitukset auttavat tekemään hyviä päätöksiä. 

Kestävästi rakennettu ympäristö luo puitteet hyvälle elämälle 

Toimialansa läpikotaisin tunteva tiimimme auttaa tunnistamaan oikean tien hankkeellesi monien vaihtoehtojen joukosta. Olemme asiantunteva kumppani niin kiinteistösijoittajille, kiinteistöjen omistajille, vuokralaisille, julkiselle sektorille kuin urakoitsijoille. Pyrimme kaikessa työssämme kohti yhä vastuullisempia ratkaisuja.


Ota yhteyttä asiantuntijoihimme! – katsotaan yhdessä, miten voisimme olla avuksi.

Eveliina Kavander
Eveliina Kavander
Liiketoimintajohtaja, Talotekniikka
Lähetä viesti
Teemu Linnakoski
Teemu Linnakoski
Liiketoimintajohtaja, Rakentamisen tutkimukset
Lähetä viesti
Matti Heinilä
Matti Heinilä
Liiketoimintajohtaja, Rakennetekniikka
Lähetä viesti