Tapahtumat

Päivitä osaamisesi tapahtumissa ja ajankohtaispäivillä.

Haluatko päivittää ajankohtaisia tietoja omalta alaltasi ja samalla verkostoitua kollegoiden kanssa? Vuosittain järjestämämme kymmenet tapahtumat ja yli sata ajankohtaispäivää tarjoavat tähän erinomaisen mahdollisuuden. Tutustu tuleviin tapahtumiimme ja ilmoittaudu mukaan! 

Uudet ideat syntyvät kohtaamisissa 

FCG:n laadukkaat tapahtumat keräävät vuosittain tuhansia omien alojensa huippuosaajia yhteen ja mahdollistavat ajatusten vaihdon sekä uusien kontaktien luomisen. Monet tapahtumamme ovat toimineet alansa tärkeinä keskustelufoorumeina jo vuosia, kehittyen jatkuvasti osallistujien toiveiden mukaisesti. 

Huippupuhujat ja viihtyisät puitteet takaavat, että tapahtumapäiväsi on onnistunut. Moniin tapahtumiimme on mahdollista osallistua joustavasti myös etänä.  

Tutustu laajaan tapahtumavalikoimaamme ja poimi kalenteriisi kiinnostavimmat – meiltä löydät aikasi arvoisia tapahtumia osaamistasi tukemaan. 

Ajankohtaispäivistä ajantasainen ja oleellinen tieto työn tueksi 

Vuosittain järjestämämme yli sata ajankohtaispäivää kokoavat alansa ammattilaiset päivittämään osaamistaan. Pääset kuulemaan ajankohtaisimmista aiheista, vaihtamaan kokemuksia kollegoiden kanssa ja verkostoitumaan. 

Ajankohtaispäivien pääteemat vaihtuvat vuosittain, mutta kuulet aina tuoretta tietoa sekä hyviä käytäntöjä ja ratkaisuja. Tule ajankohtaispäivään hakemaan parhaat neuvot oman työn tehostamiseksi. 

Tapahtumissamme palveluntarjoajat kohtaavat ostajat ja käyttäjät 

Tapahtumamme ja ajankohtaispäivämme kokoavat yhteen julkisen sektorin johtajat ja asiantuntijat kaikilta hallinnonaloilta ja tasoilta. Tarjoammekin eri yrityksille ja palveluntarjoajille erinomaisen mahdollisuuden kohdata nykyisiä ja potentiaalisia asiakkaitaan innostavissa puitteissa.  

Katso tulevat tapahtumamme

Järjestämme vuosittain yli 40 tapahtumaa ja yli 100 ajankohtaispäivää eri alojen osaajille. Katso tulevat tapahtumamme ja ilmoittaudu mukaan!

Ota yhteyttä tapahtumatiimiimme – kerromme mielellämme lisää!

Onko yrityksesi kiinnostunut näkyvyydestä tapahtumassa?  

Tapahtumissamme yritykset tavoittavat tehokkaasti ja kohdistetusti palveluista kiinnostuneet asiakkaat – ole yhteydessä asiantuntijaamme!