Tilauskoulutukset

Organisaatiokohtaisella koulutuksella taklaamme juuri teidän työyhteisöllenne olennaisimmat kysymykset.

Organisaatiokohtaisella koulutuksella taklaamme juuri teidän työyhteisöllenne olennaisimmat kysymykset. Tuomme tilauskoulutuksen lähelle teitä tai tarjoamme paikasta riippumattoman verkkokoulutuksen vaikka koko konsernin työntekijöille. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme juuri teidän tarpeitanne vastaavan koulutuksen.

Tilauskoulutus mahdollistaa sisällön ja toteutustavan suunnittelun tarpeidenne mukaan 

Olemme Suomen tunnetuin julkisen sektorin täydennyskouluttaja. Tilauskoulutusten avulla osastolle, yksikölle tai vaikka koko organisaatiolle mahdollistetaan ajantasaisen ja oleellisen tiedon saaminen työn tueksi.  

Miksi valita tilauskoulutus? 

  • Räätälöity kokonaisuus: Suunnittelemme jokaisen tilauskoulutuksen tavoitteet, sisällön ja aikataulun asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja sovitamme koulutuksen keston niiden mukaisesti. Koulutuskokonaisuuden kesto voidaan myös venyttää pidemmälle ajanjaksolle. 
  • Paikan päällä tai etänä: Koulutus voidaan järjestää joko lähiopetuksena tai verkossa – tai niiden yhdistelmänä. 
  • Lisämateriaalit ja -tehtävät: Tarvittaessa tehostamme oppimista ennakko- tai välitehtävillä. 
  • Laaja-alainen valikoima: Koulutustarjontamme kattavat kaikki julkisen sektorin toimijoille olennaiset aihepiirit. 

FCG:n laaja asiantuntijaverkosto ja kunta-alan tuntemus takaa parhaat sisällöt lukuisilta aloilta. Suosittuja tilauskoulutuksia ovat muun muassa päätöksentekomenettelyn ja kokouskäytäntöjen perusasioita käsittelevät koulutukset luottamushenkilöille, esihenkilötyön ja työyhteisöjen kehittämisen teemoihin liittyvät koulutukset sekä erilaiset talouden ja laskentatoimen koulutukset. 

Kysy lisää tilauskoulutuksistamme mm. näissä aihepiireissä: 

  • Luottamushenkilötyö
  • Hallinto- ja lakiasiat 
  • Talous ja johtaminen 
  • Henkilöstö- ja palvelussuhdeasiat
  • Työyhteisöjen ja esihenkilötyön kehittäminen
  • Sosiaali- ja terveydenhuolto

Myös monet avoimet koulutuksemme on mahdollista toteuttaa organisaatiokohtaisina tilauskoulutuksina.

FCG tunnetaan laajasta koulutustarjonnasta: järjestämme kymmeniä erilaajuisia koulutuskokonaisuuksia vuodessa. Tutustu tuleviin koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan.

Tarvitsetko apua tilaisuuden toteutuksessa?

Asiantuntevilta koulutuspäälliköiltämme saat toivomaasi apua sisällön, menetelmien ja kouluttajien valintaan. Hoidamme järjestelyt markkinoinnista ja tilavarauksista ilmoittautumisten vastaanottoon ja laskutukseen vuosikymmenten ammattitaidolla. Voit käyttää oman aikasi tilaisuuden sisällön suunnitteluun tai osallistujien kanssa verkostoitumiseen. 

Autamme mielellämme suunnittelussa – olipa kyse sitten yksittäisen koulutuspäivän järjestämisestä tai koko henkilöstökoulutuksen organisoinnista. Ole yhteydessä asiantuntijaamme – suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava koulutus!  

Leena-Kaisa Pantsu
Leena-Kaisa Pantsu
Asiakkuuspäällikkö
Lähetä viesti
Riikka Kotamäki
Riikka Kotamäki
Asiakkuusvastaava
Lähetä viesti