Tilauskoulutukset

Organisaatiokohtaisella koulutuksella taklaamme juuri teidän työyhteisöllenne olennaisimmat kysymykset.

Ihmisiä kokoontuneena pöydän ääreen.

Organisaatiokohtaisella koulutuksella taklaamme juuri teidän työyhteisöllenne olennaisimmat kysymykset. Tuomme tilauskoulutuksen lähelle teitä tai tarjoamme paikasta riippumattoman verkkokoulutuksen vaikka koko konsernin työntekijöille. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme juuri teidän tarpeitanne vastaavan koulutuksen.

Tilauskoulutus mahdollistaa sisällön ja toteutustavan suunnittelun tarpeidenne mukaan 

Olemme Suomen tunnetuin julkisen sektorin täydennyskouluttaja. Tilauskoulutusten avulla osastolle, yksikölle tai vaikka koko organisaatiolle mahdollistetaan ajantasaisen ja oleellisen tiedon saaminen työn tueksi.  

Miksi valita tilauskoulutus? 

 • Räätälöity kokonaisuus: Suunnittelemme jokaisen tilauskoulutuksen tavoitteet, sisällön ja aikataulun asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja sovitamme koulutuksen keston niiden mukaisesti. Koulutuskokonaisuuden kesto voidaan myös venyttää pidemmälle ajanjaksolle. 
 • Paikan päällä tai etänä: Koulutus voidaan järjestää joko lähiopetuksena tai verkossa – tai niiden yhdistelmänä. 
 • Lisämateriaalit ja -tehtävät: Tarvittaessa tehostamme oppimista ennakko- tai välitehtävillä. 
 • Laaja-alainen valikoima: Koulutustarjontamme kattavat kaikki julkisen sektorin toimijoille olennaiset aihepiirit. 

FCG:n laaja asiantuntijaverkosto ja tiivis yhteistyö myös yliopistojen ja kehittäjäyhteisöjen kanssa takaavat parhaat sisällöt lukuisilta aloilta. Suosittuja tilauskoulutuksia ovat mm. työehtosopimusten perusteita tai jaksotyön työvuorosuunnittelua käsittelevät verkkokoulutusohjelmat, päätöksentekomenettelyn ja kokouskäytäntöjen perusasioita käsittelevät koulutukset sekä erilaiset talouden ja laskentatoimen koulutukset. 

Kysy lisää tilauskoulutuksistamme näissä aihepiireissä: 

 • Sosiaali- ja terveydenhuolto 
 • Palkkaus- ja palvelussuhdeasiat 
 • Oppimisympäristöt ja koulusuunnittelu 
 • Hallinto- ja lakiasiat 
 • Yhdyskunnat ja ympäristö 
 • Talous ja johtaminen 
   

Myös monet valmiit verkkokoulutus­ohjelmamme on mahdollista toteuttaa organisaatiokohtaisina tilauskoulutuksina. 

Havainnekuva virtapiireistä

Tutustu myös avoimeen koulutustarjontaamme.

FCG tunnetaan laajasta koulutustarjonnasta: järjestämme kymmeniä erilaajuisia koulutuskokonaisuuksia vuodessa. Tutustu tuleviin koulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan.

Kaksi henkilöä lähikuvassa pöydän ääressä.

Tarvitsetko apua tilaisuuden toteutuksessa?

Asiantuntevilta koulutuspäälliköiltämme saat toivomaasi apua sisällön, menetelmien ja kouluttajien valintaan. Hoidamme järjestelyt markkinoinnista ja tilavarauksista ilmoittautumisten vastaanottoon ja laskutukseen vuosikymmenten ammattitaidolla. Voit käyttää oman aikasi tilaisuuden sisällön suunnitteluun tai osallistujien kanssa verkostoitumiseen. 

Autamme mielellämme suunnittelussa – olipa kyse sitten yksittäisen koulutuspäivän järjestämisestä tai koko henkilöstökoulutuksen organisoinnista. Suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava koulutus!  

Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Leena-Kaisa Pantsu
Leena-Kaisa Pantsu
Asiakkuuspäällikkö
+358 50 466 2905