Utbildning på svenska 

Utbildning på svenska

FCG erbjuder aktuella utbildningar och evenemang för kommunfältet och välfärdsområden. Välj vilket sätt som passar dig bäst: kortare webbinarium på distans eller närevenemang med kvällsprogram och möjlighet att träffa kollegor – eller varför inte båda! 

Lähikuva istuvista ihmisistä keskustelemassa

FCG:s utbildnings- och evenemangskalender

Bekanta dig med FCG:s intressanta utbud på svenska och finska i utbildnings- och evenemangskalendern. 

Beställningsutbildningar 

Fråga gärna ifall du inte hittar teman i vår utbildningskalender som matchar din organisations behov. Ta kontakt så skräddarsyr och organiserar vi en utbildningsdag eller ett webbinarium enligt era önskemål. ’

Kommande utbildningar

Evenemang

Ekonomi

FCG erbjuder ekonomiutbildningar till tjänsteinnehavare och förtroendevalda. Utbildningarna varierar från grundutbildningar om kommunalekonomin, till mera djupgående utbildningar för personal inom ekonomisektorn. 

Organisation och ledarskap 

FCG erbjuder ledarskapsutbildningar för både kommunal- och privatsekorn. Ledarskapsutbildningarna behandlar aktuella fenomen inom ledarskap och ger konkreta verktyg för arbetet som förman. 

Förvaltning

Kommunikation

Social- och hälsovård 

FCG erbjuder utbildningar för social- och hälsovårdssektorn.  Utbildningarna samlar ihop det aktuella från social- och hälsovården och ger deltagarna information om förändringar i lagstiftning. 

Digi, IT och säkerhet 

FCG erbjuder utbildningar om digitalisering, datasäkerhet och de vanligaste Office-programmen. 

Bildning

Anniina Peltola
Anniina Peltola
Johtaja, Koulutus- ja tapahtumapalvelut
+358 44 737 4803