Utbildning på svenska 

FCG:s utbildnings- och evenemangskalender

FCG erbjuder aktuella utbildningar och evenemang för kommuner, välfärdsområden och deras samarbetspartners. Arbetssätten och den kompetens som krävs i arbetslivet utvecklas ständigt. Få den mest aktuella informationen om t.ex. lagstiftning, ledarskap och projektarbete på FCG:s utbildningar.

Nedan hittar du FCG:s kommande svenskspråkiga utbildningar uppdelat enligt teman. Genom att klicka på en utbildning flyttas du till vår nätbutik där du kan läsa mera om utbildningarna och anmäla dig.

Pargas stad var i behov av tvåspråkig utbildning för sin förvaltningspersonal och sina förtroendevalda. Staden hade tidigare erfarenhet av väl genomförda utbildningar med FCG, och tog därför kontakt med FCG för att beställa en skräddarsydd utbildning.

Beställningsutbildningar 

Fråga gärna ifall du inte hittar teman i vår utbildningskalender som matchar din organisations behov. Ta kontakt så skräddarsyr och organiserar vi en utbildningsdag eller ett webbinarium enligt era önskemål.

Prenumerera FCG:s nyhetsbrev om utbildningar och evenemang

Vill du få information om FCG:s utbildningar och evenemang direkt i din inkorg? Prenumerera i så fall vårt nyhetsbrev för att få det mest aktuella informationen inom ditt sakområde.

Kommande utbildningar:

Ekonomi

Organisation och ledarskap 

Förvaltning & lagstiftning

Social- och hälsovård 

Bildning

HR och anställningsförhållande

Boende och miljö

Digi, IT och säkerhet

Kommunikation, marknadsföring och kundtjänst

Essi Koskenvesa
Essi Koskenvesa
Liiketoimintajohtaja, Koulutus- ja tapahtumapalvelut
Lähetä viesti