Uutinen

Jan Tapper FCG Finnish Consulting Groupin Kiinteistöt-liiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi

FCG:n Kiinteistöt-liiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi on nimitetty 10.6.2024 alkaen DI Jan Tapper.

Ennen FCG:lle siirtymistään Jan Tapper on työskennellyt pitkään kiinteistö- ja rakennusalan erilaisissa johtotehtävissä, joista viimeisimpänä Sitowisen vt. liiketoimintajohtajana. Tapper on kerryttänyt monipuolista kokemusta kiinteistökantaan liittyvistä johtotehtävistä aiemmin myös Pöyryn ja Neste Oilin palveluksessa.

Tapper keskittyy roolissaan liiketoimintajohtajana Kiinteistöt-liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen. Hänellä on vahva tausta suurten organisaatioiden toiminnasta, ja hän näkee tämän uuden roolin innostavana mahdollisuutena hyödyntää osaamistaan, verkostojaan ja näkemyksiään kehittyvässä liiketoiminnassa.

”Odotan innolla uutta toimintaympäristöä. Minulle on innostavaa olla rakentamassa tätä kokonaisuutta yhdessä FCG:n tiimin ja asiakkaiden kanssa. Oma taustani ja kokemukseni alalta sekä intoni kehittää toimintaa vievät Kiinteistöt-liiketoimintaa varmasti eteen päin”, kertoo Jan Tapper.

”Olemme tunnistaneet kasvun mahdollisuuksia Kiinteistöihin liittyvän liiketoiminnan kehittämisessä ja panostaneet osaamisen kasvattamiseen sillä saralla. Uskomme Tapperin vahvan kokemuksen sekä alalta että liiketoiminnan kehittämisestä siivittävän kasvuamme tässä”, sanoo FCG:n varatoimitusjohtaja Sami Miettinen.

Sami Miettinen
Sami Miettinen
Varatoimitusjohtaja
Lähetä viesti