Hankekehitys ja rahoitus

Kokemus sujuvoittaa hankekehitystä ja rahoituksen hankkimista.

Puinen rakennuksen malli

Onko organisaatiollasi hyviä hankkeita tai tärkeitä kehittämistarpeita, jotka kuitenkin uhkaavat kariutua tekijöiden tai rahoituksen puutteeseen? FCG:n kokeneet asiantuntijat auttavat jäsentämään isotkin kokonaisuudet sekä tunnistamaan parhaat rahoitusmahdollisuudet hankkeellesi. 

Tärkeät kehityshankkeet voivat edetä ulkopuolisella rahoituksella 

Julkisille toimijoille ja yrityksille riittävien resurssien turvaaminen toimintaa kehittäviin investointeihin on tärkeä prioriteetti. Ulkopuolisen rahoituksen hakeminen esim. EU-ohjelmista koetaan kuitenkin usein työlääksi ja aikaa vieväksi, ja toisaalta sopivien rahoitusvaihtoehtojen tunnistaminen voi olla hankalaa. Näissä tilanteissa rahoituksen hakemiseen erikoistunut kumppani voi olla merkittävällä tavalla avuksi. 

Ulkopuolinen rahoitus ja hankkeistus ovat omiaan varmistamaan, että kehittäminen on tavoitteellista ja tuloksellista. 

Tukea hankekehitykseen ja rahoituksen hankkimiseen 

Autamme asiakkaitamme hankkeiden suunnittelussa, rahoituksen hankkimisessa sekä varsinaisessa käytännön toteutuksessa. Avullamme vältät turhat mutkat suunnittelussa: kehittämiemme yksinkertaisten prosessien ja mallien ansiosta työnjako osapuolten kesken on selkeä ja valmistelu etenee jämäkästi.

Asiantuntijoillamme on vahvaa kokemusta hankkeiden valmistelusta niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin rahoittajille. 

Tunnemme kaikki kotimaiset ja kansainväliset rahoitusmahdollisuudet – sekä olemassa olevat että parhaillaan valmisteltavat – sekä niiden strategiset tavoitteet. Autamme myös hankkeen sisällön hiomisessa, ja tarvittaessa hyödynnämme FCG:n muiden osaamisalueiden, kuten alueiden ja yhdyskuntien sekä elinkeinojen ja matkailun kehittämisen asiantuntijoita. Avustusmuotoisen rahoituksen lisäksi hankkeiden suunnitteluun voidaan kytkeä täydentävät, kokonaisuuden kannalta olennaiset rahoituksen ja toteutuksen vaihtoehtoiset mallit ja konseptit.  

Voisimmeko olla avuksi myös teidän hankkeenne kehittämisessä?

Varaa aika maksuttomaan alkukartoitukseen. Kuulet rahoitusvaihtoehdoista ja saat ehdotuksen jatkotoimenpiteistä. 

Lataus kuvake

Lataa FCG:n Aamukahvin tallenne

Tehoja strategiseen kehittämiseen rahoituksen avulla

Lataa FCG:n aamukahvin webinaaritallenne, jossa muun muassa pohditaan, miten jatkuvasti niukkenevat resurssit riittäisivät turvaamaan kehitystä, sekä keskustellaan Euroopan unionin rahoitusmahdollisuuksista. Aiheesta keskustelemassa FCG:n johtavat asiantuntijat Päivi Korhonen ja Jaana Myllyluoma.

 

 

Lataus kuvake

Lataa FCG:n Aamukahvin tallenne

Matkailun kehittämisen rahoitus – näin otat rahoitusinstrumentit haltuun!

Lataa FCG:n aamukahvin webinaaritallenne, jossa keskustellaan julkisten kehittäjätoimijoiden hankerahoituksesta matkailun kehittämisessä ja pureudutaan muun muassa siihen, mitä rahoitusvaihtoehtoja on tarjolla kansallisesti sekä kansainvälisesti.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme. 

Jaana Myllyluoma
Jaana Myllyluoma
Johtava asiantuntija
Lähetä viesti