Hankekehitys ja rahoitus

Hankekehitys ja -rahoitus kuntoon

Tuemme hankekehityksessä ja rahoituksen hankkimisessa  

Onko organisaatiollanne hyviä hankkeita tai tärkeitä kehittämistarpeita, jotka kuitenkin uhkaavat kariutua tekijöiden tai rahoituksen puutteeseen? FCG:n kokeneet asiantuntijat auttavat jäsentämään isotkin kokonaisuudet sekä tunnistamaan parhaat rahoitusmahdollisuudet hankkeellenne. 

Ulkopuolinen rahoitus ja hankkeistus ovat omiaan varmistamaan, että kehittäminen on tavoitteellista ja tuloksellista. 

Julkisille toimijoille ja yrityksille riittävien resurssien turvaaminen toimintaa kehittäviin investointeihin on tärkeä prioriteetti. Ulkopuolisen rahoituksen hakeminen esim. EU-ohjelmista koetaan kuitenkin usein työlääksi ja aikaa vieväksi, ja toisaalta sopivien rahoitusvaihtoehtojen tunnistaminen voi olla hankalaa. Näissä tilanteissa rahoituksen hakemiseen erikoistunut kumppani voi olla merkittävällä tavalla avuksi.  

Lataus kuvake

Lataa FCG:n Aamukahvin webinaaritallenne, jossa keskustellaan julkisten kehittäjätoimijoiden hankerahoituksesta matkailun kehittämisessä ja pureudutaan mm. siihen, mitä rahoitusvaihtoehtoja on tarjolla kansallisesti sekä kansainvälisesti. 

Johtava asiantuntijamme Jaana Myllyluoma sekä projektipäällikkö Mari Holopainen vinkkaavat näkemystekstissään, miten löytää rahoitusta vihreän siirtymän mukaisille, matkailua edistäville hankkeille. 

Miksi kehittää hankkeita kanssamme? 

Autamme asiakkaitamme hankkeiden suunnittelussa, rahoituksen hankkimisessa sekä varsinaisessa käytännön toteutuksessa. Avullamme vältät turhat mutkat suunnittelussa: kehittämiemme yksinkertaisten prosessien ja mallien ansiosta työnjako osapuolten kesken on selkeä ja valmistelu etenee jämäkästi. 

Asiantuntijoillamme on vahvaa kokemusta hankkeiden valmistelusta niin kotimaisille kuin kansainvälisillekin rahoittajille.  

Tunnemme kaikki kotimaiset ja kansainväliset rahoitusmahdollisuudet – sekä olemassa olevat että parhaillaan valmisteltavat – sekä niiden strategiset tavoitteet. Autamme myös hankkeen sisällön hiomisessa, ja tarvittaessa hyödynnämme FCG:n muiden osaamisalueiden, kuten alueiden ja yhdyskuntien sekä elinkeinojen ja matkailun kehittämisen asiantuntijoita.  

Avustusmuotoisen rahoituksen lisäksi hankkeiden suunnitteluun voidaan kytkeä täydentävät, kokonaisuuden kannalta olennaiset rahoituksen ja toteutuksen vaihtoehtoiset mallit ja konseptit.

Voisimmeko olla avuksi myös teidän hankkeenne kehittämisessä?

Varaa aika maksuttomaan alkukartoitukseen. Kuulet rahoitusvaihtoehdoista ja saat ehdotuksen jatkotoimenpiteistä. 

Kysy lisää asiantuntijaltamme!

Kysy lisää asiantuntijaltamme!

Ota yhteyttä asiantuntijaamme. 

Jaana Myllyluoma
Jaana Myllyluoma
Johtava asiantuntija
Lähetä viesti